hej fuckers

idag är de trevliga dagen, kanske för att de är nyår imorn och jag är sjuk. men som tur är så har jag friends som gör mitt liv fine. ska till lisa imorn och äta, se sova! stackars lisa :) beccis tog körkort idag, grattis henne stuuuumpppppiii! har en astölig dag när jag bara går och tänker på allt dåligt, typ vad ska den stackars ensama gubben göra imorn på nyårsafton. sånna saker tänker jag på :/ har blivit jättekänslig på senaste tiden. kan också ha en dålig dag för att jag stod och väntade på bussen i 45 min förut och började grina för att de var så kallt. höll på att svimma ett tag också! fin fina dag, sen fick jag stanna på jobbet 1 timme extra, FUCK THIS DAY AND FUCK TOMORROW!!!!

But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again



kära FITTblogg

sitter här och kollar på min fisk! jag är så jävla sugen på napa och sommarn så de är helt jävla sinnes. börjar nästan gråta när jag tänker på de?! bra tjej, känslig tjej. nej men jag är så trött på dehär töliga liuvet i karlstad, varje helg ser likadan ut, alltid samma folk, alltid samma skämt! måste ut på äventyr nu, och jag ska ta med mig fisen så nån kan skydda mig mot faror. hehe nejdå, men hon har väl kanske lite bättre läshuvud än jag. asså när vi går barskolan, den är ju fan i 2 veckor och dom vill att man ska plugga typ 2 timmar hemma själv? de kommer inte bli så för jag gillar att bada och sola! nej jag kommer längta ihjäl mig jag, känner de nu. tur att de går snabbt! har tänkt på dedär med balen också, jag orkar fan inet gå på någon jävla bal, fan vad drygt! orkar typ inet ta studenten heller, de känns jättetråkigt. typ törrt. kommer säkert bli sjuk eller ngt iaf, nästan så att man hoppas!


singuella "blixten" olsson

 



här har ni min nya fisk som jag har fått ärva av min lillasyster, singuella "blixten" olsson! de är jävligt grönt i skålen men vi gjorde en deal att om äcklet ska stå i mitt rum så ska hon städa. vi ser ju hur de har gått. ska släppa ut na i abborttjärn imorn :)

hejdå 2009

1. Gjorde du något 2009 som du inte gjort förrut? jag va i cypern, jobbade som en gnu hela sommarn!
2.Höll du några av dina nyårslöften?
fuck nyårslöften, ska dock ha några nu!
3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
linda i laget? kanske inte vän men lagvän?
4.Dog någon som stod dig nära?
farmor, gammelmorfar
5.Vilka länder besökte du?
cypern och norge
6.Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ännu mer galenheter
7.Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
finns inge datum, minns alla dagar
8.Vad var din största framgång 2009?
hahaha vad hetteru?
9.Största misstaget?
att jag inet flytt från fif!
10.Har du varit sjuk eller skadat dig?
hahahhaa om jag har! bihåls i höve, strepto 3 ggr, staflu i tån, urinis 3ggr, under 4 månader
11
.Bästa köpet? bäste kan nog vart några vackra partyklänningar
12.Vad spenderade du mest pengar på?
uueh, vill inte prata om de
13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
napa gjorde mig glad
14.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
sexy bitch, when it was good, watcha say, keep it going louder, i gotta feeling, day n night, massa mer <3
15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
första halvåret lyckligare, nu dystrare
16.Vad önskar du att du gjort mer?
tagit körkort (jag suger)
17
.Vad önskar du att du gjort mindre?druckit cola, fan inte bra någonstans de!
18.Hur tillbringar du julen?
va hos mormor och morfar
19.Blev du kär i år?
never
20.Favoritprogram på TV?
paradise hotel
21.Bästa boken du läste i år?
hemsöborna, nej men jag har inte läst ngn.
22.Största musikaliska upptäckten?
omg, de må vara erik grönwall ;)
23.Bästa filmen du såg i år?
men gud, de va ju ngn jag såg. twiligt kanske?
24.Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
fyllde år... pandora?
25.Något du önskade dig men inte fick?
tror inte de!
26.Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
parta?! arena hade bartömning kommer jag ihåg
27.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
klart att de finns. att forshaga sprängdes och vi var tvungna att flytta?!
28.Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
trött
29.Vad fick dig att må bra?
best friends och många fina kvällar
30.Vilken kändis var du mest sugen på?
dum fråga. peter freden
31.Vem saknade du?
saknar ingen
32.De bästa nya människorna du träffade?
lisa, fast jag känt henne innan men nu är hon alldeles för go!
33. Något du blev upprörd över?
nej

 


i bädden

nu är jag hemma efter dagens bravader!!!! jag och lisa åkte hem till henne efter jobbet, vilket kan ha vart de dummaste vi gjort på länge, mamma hade nämligen köpt pizza till oss. var ute och övningskörde med lisa och hennes pappa förut med, i ungefär 3 min sen fick vi åka hem för att de blev fight om växlarna! hade före de bestämt mig för att sova hemma inatt så jag kan sova till 17.00!! så de blev att bussa lite :) stod i stan i en timme utan mobbe, sög!!!!

håller på att spåra min ring som jag tappa på juldagen, har nu komme fram att de var andreas pappa som körde taxin, ska kolla om den låg där! tappa även mitt älsklings läppglans från make up store som jag hann ha i 1 dag! tappa ett likadant på min födelsedag, hade haft de i 3 dagar då! puss på mig som kan hålla reda på allt.

mår som man förtjänar

kvällen igår: kom fram 2 timmar senare än planerat till nicole! jag och lisa va så jävla goa och inte hade köpt ngn blanddricka, ingen vet varfrö de bara inet blev. så vi drack rent!!! MÄN!  sen ramla jag ner för trappen så jag har så jävla ont i röven och benen så jag knappt kan sitta! ser ut som jag bleve misshandlad. sen drog vi till killingen, de va kul men fattar ju om de är roligare för dom som bor i kil liksom, dom känner ju alla! jag kände typ 20 :D hehe, men de va kul ändå! vara med mina gamla godingar och så. sen när vi skulle hem var en flicka borta nämner inga namn men vi stod iaf i snön och vänta i 40 min på den lilla lillllllllaaaaaaaa gumman! men jag bjuder på den! sen var de en tuff bilresa till hammarö och fif, så tuff att vi fick stanna på statoil och köpta drickor. en fanta och en sprite, så jävla go blandning! var hemma klockan 4, då ringde pärry som var i sthlm och prata i 30 min trodde jag skulle dö. sen var jag på datorn lite. sen blev jag hungrig så jag gick upp och käka frulle med morsan, sen tog jag natta i 2 timmar och nu sitter jag på jobbet :) livet<3 tror jag fick med mina senaste 24 timmar där!

 



i väntan på björte

sitter och väntar på att lisa och björn ska komma och hämta mig nu. lisa skicka nyss ett sms: de kommer ta tid, folk kan inte köra bil! helt 100 på att den kommentaren kom från björtes mun, har är en jävel på att köra bil (med tanke på hur mkt han kör mig och lisa) så han blir lätt irreterad när de inte går som han vill i trafiken :) nu är jag helt jävla klar, hatar att vänta! funderar på att gå upp och kolla på kajsa? fast de  suger!

hoppas på en toppenkväll med pärlor från kil! puss


PAAAAAAAAARTY LIKE A ROCKSTAR

Här sitter jag nu och myser och gör mig iordning för en partynight i kil.. kil? ehhehe! a vi gillar de, tror jag! a de ska bli nice iaf, orkar inte pressen i stan såhär dagen efter julis! alla som inte går ut idag är inget värda. puss








på självaste dagen



Nu är de typ över, den jävla julen :D jag och min nya kamera på bild, väldigt bra kamera, dock visste jaga tt jag skulle få den :) fick även sminkning på MUS, annsiktbehandling, hudskit och pengar och smycken och blabla :) nöjd är jag! snart blir de svensson svensson, imorn är de party, jag gillert! se ya



god jul

till alla er som tycker ni är värda de! typ nikan och lisse och så, hoppas ni får en bra dag! får jag tala för mig själv s¨å suger julen, hatar de! idag när jag jobbade så kom de en gammal man och köpte en skiva och jag bara: vill du ha skivan i plast så du kan byta den om du ska ge bort den?! han bara: nej, dendär ska jag ha själv i min ensamhet imorn. kul? sen såg jag en som var skitfull när jag åkte buss, helt säker på att de var för att han var depp av julen och att han inte hade familj osv så han drack! FUCK JULEN!!!

rip farmor

<3

fuck alla


let the party begin

sitter right now hos emma och just öppnat min vinare! inatt ska vi dansa hela natten och fira vår närmning mot studenten. hoppas på e fin natt med fina flickor och pojkar som har klackarna i taket. sedan väntar en tung dag med jobb, me om jag inte inns fel så brukar de gå bra! förövrigt så tar jag jullov nu! peace mina vänner

nattuggla

sitter och planerar vad fan jag ska köpa i julklapp till alla idioter, så jävla svårt. orkar inte med julen, så sjukt överskattat så ska man vara så förbannat glad en hel jävla dag. fan vad negg man får va då, ja de får man. fucking jävla måndag mitt i natta, fan tisdag blir de då! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!  give me summer and some party, hate this fucking kyla and darkner.
imorn måste jag göra massa mogna saker

sitter och väntar på att pardise ska börja om en timme! venne hur jag kunde missa de, måste vart hur bra som helst idag om folk ringer och vill snacka om pogrammet, har ju inget annat val än att sitta och vänta till halv 3 när reprisen börjar! venne varför jag gör såhär mot mig själv men måste få se min nya kärlek innan nattning:


dör


måndagar är äckel

Idag vaknade jag halv 1. så jävla trött!! de var bara att hoppa upp och iväg till skolan för lite möte! tröttnade snabbt och drog hem till emelie för att mysa sönder, veckans samtalsämne bland oss ärtor är NYÅR!!!! vad i fuck gör man då, tänker inte vara i karlstad för då blir de ju som en vanlig jävla helg! nej vi ska bort, jag och mina 2 älsklingsärtor. vart undrar ni då, stockholm? kalmar? mariestad? sälen? e dont know, men under veckan ska vi ha de klart!

de är ju fan snart!måste köpa lite klappar till mina kära också, blir imorn de! puss

Säg aldrig att du älskar mig, ifall du egentligen inte bryr dig. Prata aldrig om känslor, ifall de inte finns där. Håll aldrig min hand, ifall du tänker krossa mitt hjärta. Säg aldrig att du ska, ifall du inte har planerat att börja. Titta aldrig i mina ögon, ifall allt du säger är en lögn.


helg <3

fredag: lisa åkte med mig hem efter jobbet, vi käkade pizza och kollade på idol! sen började de sprattla i benen så vi tog halv 10 bussen till pärry och kröka lite. spontan otippad skön kväll

lördag: match mot grums,, vann med 8-4 :) ägde sönder dom. sen hem och sova 2 timmar för att ladda upp för kväll. vi var hos emelie och softa med några killar från stängnäs, typ sthockholm?! a de var iaf skönt,. så min helg har vart krök helg ist för partyhelg! på onsdag är de studentfest på ankan. kul kanske

söndag: vaknade upp hos emelie som ett jävla vrak, kommer inte ens ihåg min morgon nu om jag ska tänka tillbaka, sthlm-killarna drog hem och vi käka mat! sen hurtig, aktiv kvinna som jag är så drog jag och jobba 13-20. dagens: becca gick´med i luciatåget på bergvik, typ råseriöst sen när hon ser mig i kassan så säger hon hej och nickar med huvet?! jag skratta tills jag dog! gjorde typ min dag de.


Jobb idag

idag hörrni ska jag jobba, coop på norrstrand. 9-18.30 exakt hela hela dagen, skulle verkligen vilja ringa och säga att jag inte kunde för jag är så jävla jävla trött så jag vill bara försvinna typ!! fyfan. går inte att sjukanmäla mig på skolan heller, dom säger att mitt personnummer inte är giltigt?! wtf, är jag borttagen från sveriges register eller.  eller så har jag slete ut de, i dont knöw! nu ska jag kolla lite mer på the voice sen ska jag sova i bilen hela vägen till norrestarre! see you later,, pöss


Till Erik!

tack erik persson 900412 för att jag får låna din mailadress till att kunna driva denna blogg. det är såhär att jag och erik faktiskt har varit ett omaka par en gång i tiden och jag "tvingade honom" (enligt han) att jag skulle få låna hans mailadress för att registrera en blogg efetresom jag redan haft så många förut på min så de gick inte. och idag kom erik på att han ville ha en blogg och hade glömt att jag använde hans mailadress, när jag lite fnittrade fram att han inet kunde ha de och berätta varför så var allt mitt fel för att jag hade tvingat han att låna ut hans mail :)
jag vill bara tacka erik för att jag fick sumpa hans egna chans att skaffa blogg och göra mig en egen superblogg!



titt så goa vi var här då

kalla männsikor

vad kommer alla dessa kalla männsikor som inte vågar öppna käften?! och gör dom de är de bara något dom fnäser fram med i stil om att man är värdelös. hur bra mår dom då? men ärligt talat så är de alltid dom som vinner i längden. nu för tiden så vinner man inte på att vara god och omtänktsam, för allt är ett spel, den som är listigast klarar sig bäst. man kanske borde bli en naiv liten bitch som bara fnäser, kanske klarar man sig bättre då

HELGEEEEEN med smossse

fredag: tunaboys kom till stan, jag bea och lisa var inte sena på att dra till dom och festa till de! vid 10 kom emelie och de slutade i drama kan jag säga! sen säger jag inge mer, men allt löser sig även detta. kebaben den natten var jävligt viktig. finns mkt att berätta men jag vill inte. MÖHÖH!

LÖRDAG: vi fortsätter festa med tunaboys.. ny partypingla bledde becciz eftersom lisa drog till mariestad och parta av sig lite.  det blev nöjes, de var en mys bra skön kväll!

söndag: jag och emelie satt och tänkte över helgen och kunde verkligen inte förstå vad som hände. allt gick så jäääävla snabbt! men men... nu har tunaboys åkt hem och vi kan gå tillbaka till verkligheten och börja tagga inför nästa!

HAR INTE EN ENDA JÄVLA BILD


SES I DIMMAN!!!!

nu är klockan 18:55 och vi sitter och taggar till "keep it goin' louder"
HA EN BRA KVÄLL ALLA MINA LÖVERSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSSSSSS


peter är lös

äntligen har min älsklingspeter fått lämna de som skilde oss åt! catja är så seriöst så JÄÄÄVLA jävlig, skulle aldrig kunna leve med hennes samvete alltså. okej att de är ett spel men ngn jävla motta får de ju vara på de! peter är ju inte direkt ett hot, medans andreas är listig som fan! peter snygg, andreas ful! jävla catja, dehär kommer hon att få ångra! jävla bitch! men men i vilket fall så är ju peter ute nu och vi kan leva lyckliga tillsammans.

om några timmar är de fredag och de är bara att börja tagga för helg! jag älskar helg, så jävla underbart att få kunna leva ut och njuta lite här i livet! imorn tror jag faktiskt att jag kommer få de jävligt stressigt! bor hos lisa i helgen så måste ha med mig råmkt grejer. kanske borde börja packa? nee! ska även möta jossan imorn för vi ska på hemliga uppdrag, + att jag ska hem till emelie innan lisa slutar och mysa med henne! ska bara bli kul de!
HELGEN!!!!!!!! HERE I COME <3

helgens låt, peace loveis


GRATTIS EMLAN

änligen har emelie fått sitt köris. blev så jag glad när hon berätta de så jag började gråta! har väntat på denhär dagen så himla länge! nu har jag äntligen en egen chafför! grattis grattis grattis!!!!


paradise <3

nyss sett ett avsnitt av paradise, ska vara med där när jag blir stor! fatta softet, bara skapa bråk och vara dum typ. drömmmen de, älskar att jävlas! mitt läge suger just nu, jag ligger i flisis och dunis men endå fryser. jag kan inte röra mig för jag har så jävla ont överallt, inge skämt de asssse!!!!!!!!! lisa massera mig i typ en halvtimme förut, så jävvvvla gött, ska hon börja göra varje dag :) får ho en femma. imorn är de torsdag och då är de bara imorn till helg, efterlängtade jävla helg! LOVE YOOU FAN!!!

fick brev om utvecklingssamtal idag, jag börja nästan grina... på lappen står de:
  • ta med närvaro från praktiken.. jag har mindre än 50%
  • ta med loggboken... har inte skrivit ngn tråkig loggbok
  • ta med projektarbetsmaterial.. HAR INTE BÖRJAT MED NGT JÄÄÄVLA PROJEKTARBETE
britt-marie kommer bli så jävla besviken, vad har jag ställt till med? kommer inte kunna somna inatt, helt  ärligt de! hatar sånt här. blir ju att skriva loggbok för 5 veckor ngn natt framöver. närvaron kan jag inte göra ngt åt. projektarbetet vettfan...

natti

december gör sitt

inte bara jag som fröse röven av mig idag kan jag tänka mig, december visar ta mig fan vart skåpet ska stå efter att november töntat sig! frös runt på stan idag för att hitta en klänning till fredag! de gick ju bra, faktiskt! så jävla jobbigt att gå på stan på vintern, alla har stora jackor och de är trångt och de blir varmt och de är alltid så jävla mkt man ska klä av sig innan man ska prova ngt, nej  fyfan! här är iaf min goding:




kvällen spenderades i mörmon, sjukt ont i kroppen, kry på mig! pöss

trött som en ärta

äääääääääääääääärligt smosan, länge sen jag var så trött. har seriöst inte tränar på 2 veckor, men självklart så ska vi spela på 2 backpar. gillar de ju mer såklart, men jag kände kanske inte att jag hade orken till de idag. inte nog med de så ska man lira forward sista! omg, hosta fan blod, de ska kännas att man lever som jag brukar säga! så just nu så har jag ont i hela min kropp och skulle bara vilja ha min peter fredén som väntar i sängen! hehe nej nu får jag snart ge mig med han, hahaha.  tänk om han kommer på mig, skulle ju fan polisanmäla mig eller ngt! vore så jävla passande att bli anmäld av sin livs kärlek för stalkerhet.

nu är de natten, ny dag imorn med nya äventyr. peace out bröder

kära horbloggen

nu ligger vi (jag&lisa) och väntar på kladdcake och grädde. idag på praktiken hade jag lisa efter mig i 2 timmar, de va sjukt jobbigt! fick inte ta en meter förän hon stod framför mig och tugga! go ändå. hon hittade sig äntligen 2 klänningar som kan bära upp hennes skönhet i helgen.
snart ska vi åka och spela match mot hagfors, tror vi kommer förlora! jag är dyngtrött efter 20 min i solariumet, helt sjukt att man kan bli så trött efter de. hoppas kladdcaken gör sitt!

peace brothers, på fredag bjuder jag in alla mina läsare på efterfest!!!!!! love ya



jag i solariumet förut ;)

mitt första steg mot min kärlek

alla vet att min kärlek till Peter Fredén är väldigt stark, idag är dagen då jag tog mitt första initiativ till att komma honom närmare. de va hemskt och pinsamt men värt de....... jag la till hans lillebror på¨facebook! jag skulle lika gärna kunna gifta mig med han om inte peter vill ha mig för då har jag han ändå i min släkt, de skulle vara mer värt än inget! min plan är attt jerry nu, som brorsan heter accepterar min förfrågan och att jag lägger till peter efter de! de känns bättre för då ser han att jag är vän med hans bror och då kanske han tycker att det är mer okej än att alla tjejer lägger till han bara sådär!

peter <3 sara

one night in sara

ligger i bädden och försöker bli tröttt, men hur lätt är de när man är utvilad som en ärta. min lilla dag har gått ut på att hitta ngt fint till lisa som hon ska ha i helgen. alla som känner lisa vet att de kan vara jätte omöjligt vissa dagar. denne dagen var en sådan! vi gick på stan i 2½ timme sen bergvik typ 40 timmar! var hemma klockan 21.00 helt jävla slut, och de värsta är att hon hitta inget :) de var ngt fel på allt. jävla goding!!

hehe när vi satt på busstation förut så kände emelie att glasen darrade, nyfikna som vi är så skickade vi sms till 118 100.
vi: varför darrar glasen på karlstad busstation?
118 100: vi tror att de kan bero på ett ombygge nära eller paserande.
vi: nej de är de inte, ni får gå till djupet med dehär-
118 100: vi tror att de kan vara en tvättmaskin som de precis satt på
vi: nej
118 100: vi tror att de är en mini jordbävning

skämtar dom med mig, hahhahaha! dom kan ju fan skrämma livet ur folk. tur att de var vi och inte en 90årig kärring eller en unge på 10 bast för den skulle ju fått hjärtklappning. jääävlar den som sitter och hittar på allt, skulle inte de lättaste vart att ringa till busstationen och frågat?


ljugnilsar

RSS 2.0