Önskelista

Nu var de dags att skriva önskelista, only 19 dagar kvar
  • kamera
  • MUS sminkning
  • Pandora armband
  • 2 halsdukar från gina
  • Nitväska från gina
  • väska från accent
där tar min önskelista slut? kommer inte på ngt mer....


090921

Fina dag... har vart i skolan hela dagen känns de som, trodde aldrig att dagen skulle ta slut. hade en jättelång rast då gick jag och helene till stan och köpte skor. jag köpte dom på bilden men venne om jag ska ha kvar dom, känns som att jag kommer frysa ihjäl. + att jag bara kan ha dom när jag ska ut och då kommer jag inet alltid vilja ha samma vilket innebär att jag kommer använda dojjera typ 5 gånger. men samtidigt så vet jag ju hur mkt jag  behöver ett par skor att gå ut i. hittade även ett par andra skor från vagabond, dom vad lite högre (kan bli ett problem) men mer skor. fyfan vad svårt!



dom skorna som jag köpt



vagabond skorna som jag la undan till imorn

HUR FAN SKA JAG GÖRA


HELGEN

helgen har varit mycket hård. började igår med en träninsgcup i Åmotsfors = 4 matcher. gick upp halv 7 och kom hem vid halv 9. då var de bara tt slänge sig in i duschen och dra till emelie som fyller 18 år idag! tog 12 bussen hem och var i säng vid 1. sen var de upp vid 7 imorse och tagga för en träningsdag i mörmon ;) mina fotleder är helt svullna och jag är stel som ett kylskåp. men träning har man fått.

Lisa och ida i en klätterställning i Åmotsfors!
love på favvolaget


090915

Sitter i skolan och skriver om judendomen, väntar på att Linda ska komma fram så vi kan gå till 3 och laga min lilla vän :) idag har jag vart duktig, var i skolan 08:00 när jag börjar 10:40 för att skriva om judendomen, helt crazy, men jag är nöjd över mig själv må jag säge! har bara en lektion idagför Ulf är ute och springer i skogen hela dagen, gör faktikst ingenting de! nu ska jag fortsätta med judarna (K)


IPHONE?

fick min iphone idag och jag har gjort precis som man ska men de står att den inte har någon service högst upp, kul! funkar inte! ska gå in imorn, har krånglat hela jävla dagen... nytt nummer har jag också, så jävla drygt, när jag la in alla så gick jag från att ha 250 till 50 kontakter, snacka om att skala av :D haha! orka, har bara dom jag ringer till nu, mer värt!!!!

folk?!

TÄNK OM FOLK VAR SOM DE VAR FÖRR I VÄRLDEN nu är folk så jävla oärliga och fega. om man inte vågar säga ngt rakt upp i annsiktet ska man väl förfan inte ta de genom någon annan. de tycker jag är jävligt pinsamt och barnsliigt och omoget. men alla verkar inte se de på samma sätt. tänk hur folk beter sig, människor som jag kommer träffa så jävla många gånger och inte vågar se mig i ögonen, behehheheheh! PINSAMT PINSAMT PINSMAT!!!  väx upp för fan, din ålder är ingen handikapp.
och ni som precis blivit ny singlar, tänk innan ni gör..... de brukar underlätta!

090913

Kom nyss hem från stan, de blev ett par skor, jacka och 2 par jeans. allltid bra att ha faktiskt! köpte jeansen och jackan på VILA så jag fiick dem ena jeansen gratis. skorna köpte jag på skopunkten, då köpte vi ett par var (jag, tessa och becca) så skorna blev 100 kronor billiga. nu är jag skyldig tessa 2000:- efter dagens shopping, hehe suger! men skit samma, måste nog dock börja tänka lite nu. de är fan farligt att vara så köpberoende. mamma tycker att jag borde ha en förmedlare, helt sjukt de! skulle vara gött iof. snart ska jag städa garderoben, måste slänga lite! men ärligt jag har ju gjort kap på allt jag köpt idag, värt...

jackan ser typ grå ut men den är helt svart..



carolina gynning i mitt hjärta!

Carolina Gynning är bara så jävla snygg, såg när hon var med i the voice i förrgår morse och hon är bara så jävla spontan och rolig. jag älskar henne! sen skrivs de så jävla mkt om henne hela tiden, typ nu att hon har käka bantningspiller och blabla och hon bara: ja de har jag, hur skulle jag annars göra för att gå ner i vikt. jag vet ju att många tjejer skulle vilja göra de och gör de, fast de är bara jag som erkännner de. hon är min idol, väntar som en jävla idiot tills hennes nya bok ska komma ut, kommer verkligen inte ihåg vilket datum de var men de lär väl märkas. dock önskar jag att människan aldrig får barn för då kommer hon säkert bli så sjukt tråkigt. nej men hon är cool är hon, go carro


090912

Nu har jag jobbat klart för helgen och imorn väntar en shoppingdag, jävligt nice! VILA har ta 3 betala för 2 hela helgen och jag har redan listat ut vad jag ska köpa, hehe! provade även skor på skopunkten i en timme efter jobbet idag så de är ganska stor chans att de även blir dojjer imorn. måste plugga så sjukt mycket imorn också. ska typ skriv 30 sidor om judendomen. haha vilken jävla helg jag har, tråkigaste på så sjuuuukt länge.. men man måste väl ha sånna också, är inne i en rådålig period och jag vill helst bara fly landet. men man ska inte fly problemen...

ÄNNU FLER CYPERNBILDER, DESSE FRÅN LIMP! väldigt bra









hos emelie

sitter hoes emelie nu medans dom är nere och köper mat, de är nice de är nice! om en timme ska jag dra mig ner mot bussen och åka te skoghall för ett träningspass. soft bara! fredag imorn och jag ska jobba 17-22.. helt sjukt de bara, slutar skolan 2 så jag har 3 timmar på mig att göra ngt kul! sen ska jag även jobba lördag 10-17 och söndag visste dom inte vad jag skulle få för tid än! känner just nu att jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa jobba helgen men endå så är de gött med pengar. + att tiden går snabbare när man gör ngt och då kanske de hinner hända ngt värt innan livet är slut. hösten är så jävla trist :D man gör ju fan ingenting, så jävla töligt. dock fyller emelie år nästa helg så då blir de ju lite liv. men annars vad gör man på hösten liksom.... pluggar! men de är så de är, man ska inet klaga. tänk barna i afrika dom skulle kunna döda för att få gå i skolan :)

090910

en helvetes natt.. hehe tog en halstablett när jag skulle sova för att jag inte skulle hosta så mkt. när jag vakna så låg den i kindgropen och vänta på mig <3 idag är de träning.. orkar inte de! ska iväg till sats nu och avreagera mig innan skoolan.

en månad kvar till min bithday!

090909

Hmmmmmmmmmm! jag har fått mitt första fan, typ kommenterar och tror hon är råball. anonym och hela köret! fjantjävel! sitter och kollar på fotboll, sverige-malta så jävla drygt. vill bara att den ska ta slut så loveloveidol kan börja :) körde mitt första pass idag, heheh! 20 min på rullbandet, haha! funderar på att gå dit på matrasten eller ngt imorn! helt sjukt att jag är så lat.

hitta en söt bild på cave troll förut <3

BETE ER!!!!

jag är så jävla trött på karlstad och hur folk beter sig. jävla inavels stad. så jävla vidrigt. folk bara ljuger och går bakom ryggarna på varandra. vad fan är felet. vad hände under uppväxten?! kan någon svara mig. skit ner er

090908

Idag börjar IDOL2009, det är de bästa jag vet. de är sån stämning, de känns som hela sverige blir en stor familj när de är Idol drar igång. kanske är de för att de är typ varje dag men de är ju så jävla mysigt. de är ju alltid på höst/vinter typ. så sitter man där i mörkret efter en helvetes dag i skolan och massa plugg, gud så gött. det enda problemet är att jag har träning ikväll, men jag hostar fortfarande som fan så jag venne om de är så jävla smart. jävligt onödigt för jag hostar ju så jävla mycket så jag inte kan sova, hur ska de då bli efter ett träningspass?!

Nu ska jag kolla lite mer på Vakna med the voice, också jävligt stämning. ett måste för mig! sen ska jag ta bussen kvart över 8. pösssssss

090907

Så, nu var helvetes normala kuk veckan igång. hatar att de inte händer någonting, jag behöver fart och fläkt för att tycka att något är kul. de enda som var kul idag var att jag köpte 2 tröjor och ett par braller, fint till samlingen
de! tänkte även köpa mig en bh men de känns så  jävla onödigt när de bara är jag som ser den. även fast de vore gött att dumpa någon gammal jävel. fick förövrigt ett arbeta idag som ska vara klart nästa vecka om judendomen, om jag ändå kunde koncentrera mig eller annstränga mig 1 timme om dagen. kommer bli att jag sitter sista dagen med skiten.

Så jävla skönt att de börjar bli lite höst och så för man tar verkligen igen sig, tar hand om sig själv och bara tar de så jääävla lugnt :) love it. nu blir de snart färjan 3 och kanske kan läsa lite om judedreten (inte stor chans).

pösss

090906

ö nu vill jag bara strypa mig själv långsamt. allt är bara på samma gång nu, först en jävla kille som tjatar om att jag ska sälja mina trosor till han hela dagarna sen ligger jag efter i skolan sen napa, sen träning hela veckorna, har inet hunnit träffa bruds sen jag kom hem eller ngt. FACEBOOK KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN, suttit och vaktat hela helgen på att ngt speciellt ska hända :u men vad händer?! inte ett jävla skit! så trött på facebook.

Imorn börjar en ny vecka, ser ut ungefär såhär I STORA DRAG:
Måndag: skola, stina
Tisdag: skola, träning
Onsdaf: skola, jenny
Torsdag: skola, träning
Fredag: skola, jobba?
Lördag: jobba?
Söndag: jobba?

sen ska jag ut någon dag dag i helgen men inte kommit så jävla långt i planeringen, sen är de en jävla massa plugg också som jag får ta när jag har tid typ... LOVE FUCKING LIFE!

♥ puss



090905

Just nu skulle jag vilja slänga min dator i väggen, jag har helt seriöst suttit på datorn sen jag kom hem från napa. läst 1000000 bloggar, gått igenom varenda kontakt på facebook och granskat varenda jävla bild på hela datorn. och nu kan man ju fråga sig varför i helvete jag är så jävla nööööörd, och de undrar jag med. jag är fortfarande sjuk och känner verkligen inte för att göra någonting, de är så soft att bara ligga i sängen och se på film hela dagarna och nörda sönder. har även sett 4 filmer  idag... suck!

Känns som hela karlstad är ute idag men ska jag vara helt ärlig så är jag inte avis de minsta. jag ska bli frisk och ta igen nästa helg!! emelie lovelove loved har vart hemma hos mig idag och softat sönder, de var götta att få lätta sitt hjärta lite! love her!
Mitt hjärtelag vann mot grums idag med 5-4, toppen

nu kommer ännu lite bilder från  napa som angelica (skåne tjej vi träffa) skicka!!!!!!







happyfaces, de gillar vi!

090904

HEMMA FRÅN AYIA NAPA och nästan utvilad från en galen vecka! trodde aldrig att den skulle ta slut men tyvärr så gjorde den de. kommer aldrig kunna berätta allt som hände, men kort och gott....
  • vi fick leaders
  • vi dansa hela nätterna
  • rebeccas kamera med alla bidler blev snodd
  • vi flagna
  • vi sov INTE
efter de är vi hemma till sugsveirge med regn och sugskola! allt är som de ska helt enkelt. efter att vi kom hem i månadgs har jag sovit hela tiden :s utom de 5 timmarna som jag vart i skolan? vad fan är de för fel då? de bevisar ju bara hur kul vi hade, right?

Måste erkänna att jag aldrig i hela mitt liv haft så tråkigt som jag har idag. jag har verkligen bara ätit, 2 bullpåsar, kyckling och ris, pan pizza, och massa flingor. + 5000000 timmars sömn. känns som den här dagen aldrig kommer ta slut, hoppas den gör de jävligt snart! pinsamt. 

NU KOMMER BILDER FRÅN NAPA 09 (de lilla som finns)....









RSS 2.0