övergiven i fagerås

nu har jag suttit i roberts soffa sen halv 5 typ. sett på 80 filmer och fått finbesök av emma, dock skulle emma ut och roa sig men jag tacka nej för jag trodde robert skulle komma hem innan årskiftet! nu kollar jag på die hard 4 och funderar lite på våran cypern resa som kommer allt närmare och närmare. för de första så har mitt pass gått ut så de kanske är dax att fixa de?! jag har inte börjat med projektarbetet som vid dehär laget ska vara jävligt färdigt och inlämnat. jag har inte köpt studentklänning, min studentmössa fick jag förra veckan.... fan de verkar bli en fin student för smosan, streck i projektarbete, kommer inte till cypern och springer naken ut i min studentmössa..
di som känner mig vet att jag är barnsligt mörkrädd och rädd för allt, så självklart sitter jag här och skakar. tror de kommer ngn i dörren hela tiden och vågar inte gå och låsa om ngn "the ring" tjej möter mig i hallen. bara att sitta still och hålla käften till röbba kommer hem de! törstig och pissnödig. har ett fönster bakom mig som jag inte ens vågar tänka på!!!!!!!!!!!!! TUR ATT MAN HAR BECCA I FÖNEN NU, HEJDÅ ALLA  MINA VÄNNNER PUSSPUSS LOVE YOU ALL
nu ringde andrea också full som en katsrull!!!!!!!!!! hon tyckte jag skulle gå hem till henne från fagerås och ta bilen till killingen. ska jag gå hem till henne från fagerås går jag typ förbi killingen. och de är inte mänskligt att gå till kil från fagerås nu. puss dea 

...

i took the biggest chance of my life with you and you have done nothing but break my heart

facebook grupper burn in hell

jag är så jävla trött på alla jävla facebook grupper. och jag är så jävla trött på att de finns människor som går med i 50 st per dag. visst jag är inte så dålig jag heller. men vafan, nån måtta finns de. för typ 1 år sen var de ingen som brydde sig om grupperna och nu lever folk för dom. BORT MED GRUPPERNA ANNARS DÖR VI!
idioter



vem kan de lilla trollet vara?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


regnjävel

har haft några yttligare dagar på flykt, jag gillar de! här omdagen var jag och emma på bergvik en kväll, hiattade mitt livs jacka kan erkänna att den ser jävligt ful ut på bilden. den är inte glansig och så :))))



nu åkte emma ifrån mig, hon ska spendera en 4dagars i oslo med party och grejer. litte avis är jag, själv har jag 1 ½ dag kvar i ledighet sen är de bara att dra tbx till coop. har fått reda på att min älskade josefine sviker coop i sommar, de kommer suga då! de fina är att jag får hyra hennes lägenhet i sommar! WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, ligger typ vid nöjes. ska köpa en superfin cykel så står jag för alla mysiga kvällar i sommar. bara dom bästa är välkomna!

nu ska jag se på förkväll och sova! kiskiss

långhelg

nu har jag haft långhelg, de började i torsdags. jag hade så förbannat töligt och kände att jag inte kunde sitta hemma. jag hade en jävligt dålig dag på de också så de fanns inget annat än en skön utgång med skönt bruds som skulle få mig på taggen igen. så fick de blir! drog till kil och levde loppan hela natten. tappade bort mig legg :( skräll att jag tappar något jävla sara dumbom.

på fredag blev de direkt från röbertkillen till hammarö för nytt kalas. drog hem till lisa duscha och gjorde mig iordning snabbt och drog till claj. förfesta lite osåosåoså. sen drog vi till de värsta stället jag vet.. score! hatar de så jävla mkt. men de var inte så jävla hemskt i fredags. säkert bara för vi var med folk jag inte kände :) så de va en fin kväll med lisse som förövrigt har fått pojkvän, magnus forssten är den lycklige!
denna kväll glömde jag mitt kort hos lisa så hade inge kort eller legg på lördagen :(:(:(:(

LÖÖÖÖÖRDAAAAAG! påskafton, jag drog hem för ny dress sen till andrea igen. föris hos nicole sen chillin, faktiskt ganska kul i kil men denhär kvällen var jag så JÄÄVLA förbannad :) men de är ett minna blott. blev övernattning hos andrea med lite mys och så :)

igår var de söndagsmys med robert hela dagen och idag jobbmys. fick reda på att de var röd dag när jag kom fram................................................ fett gött! idag hämta emma mig från jobbet och vi har sett på falk med min becca, nu ligger hon uppe i tessas rum och sover :) eller nej, hon pluggar! nu ska jag sova som fan för imorn väntar långa promenader och solning <333333333333333

RSS 2.0