lördag+match+stan+mat+melodifestivalen

japp, då var de lördag!  idag har har vart och kollat på röttans mattch, lika roligt varje gång, h e h e h e! sedan bar de iväg till stan med mamma, jag köpte mig en leopard bikini från hm och solglasögon och en t-shirt från gina tricot. de va lite soft faktikst med lite lördags-spontan-shopping! snart blir de nice mat och sen melodifestivalen, köss mig!


idag kommer lisa hem, hon är typ hemma vilken minut som helst! hehe under hur svart hon är köttekörven!


borta bra men hemma bäst!

nu är jag hemma efter min vecka i mora, det känns bra att vara hemma! dock saknar jag redan mitt kött! mamma hade laddat upp med pizza när jag kom hem så jag grina ju inte! nu sitter vi och myser med chips och cola. fyfan jag måste sluta med denhär skiten nu. helst seriöst de! vafan, jag blir ju arg på mig själv. ät aldrig normal mat! pratade med lisa en snabbis förut när jag satt på bussen hem. jag hann att höra att hon inte ville hem och att hon inte hade blivit brun sen bröts de :( men korven kommer hem imorn så de går bra, miss her! blir nog en myskväll på söndag!

sitter och kollar på lets dance, bagge och niklas?  otippat men sött. mina favvisar + morgan! han är kung. carl-jan kan dra! så jävla vidrig, blir äcklad av han :D jävla göbbe som försöker dansa dirty med en brud på 20. fyfan!

hejdå

tatuering

nu när man "snart" fyller 18 är de väl inte mer än rätt att utnyttja de! jag har länge funderat på en hjärt  tatuering vid handleden, typ ett litet hjärta bara! men ju mer jag tänker på de så känns de så töligt, fast ändå väldigt fint! lite diskret,som bara syns ibland liksom! mitt nya projekt är "la bella vita" som betyder de ljuva livet på italienska. eller de underbara livet eller ngt, samma sak! och nejdå, jag är inte så påhittig utan de är Lindsay Lohan som har en sådan! men vafan gör de då?! hon kommer aldrig se mig med den ändå, hehe! :D


hej

sitter och väntar på att erik ska komma hem igen, han är ute på hemligt uppdrag! idag har körven klippt sig och färgat håret, han blev nice! själv har jag inet gjort ett skit bara hängt med som en svans och vart lite halvsur. affärerna suger här och jag längtar tills jag kommer hem till gina tricot. var inne på deras hemsida nyss och såg att dom hade fått in asmkt.. dock tar de typ ett år innan de kommer till karlstad men man kan ju få hoppas på att allt kommit! förövrigt så blev jag jävligtsugen på hårförlängning förut när jag satt hos frisören, men de är väl bäst att spara ut sigg egna hår, de är så jävla drygt bara! just nu känns allt drygt! tur att jag har körven! fast nu kom jag på att man kna ju köpa eget hår någonstans så sätte dom i de, de kan faktiskt gå bra fast de kanske är för svårt för mig, tänk att välja hår som passar och blabla, skulel jag aldrig klara! nej de blir nog att spara!

åker troligen hem på fredag, jerk ska nämligen tillsälen i helgen och jag kan inet följa med för jag har ingenstans att bo. men de är helt ok! jag känner ändå inte så gårt för de just de! ska bli skönt att komma hem och träffa mamma:) känns som jag vart här i flera månader, trots att det bara är en vecka! mamma och becca kom hem från stockholm idag och jag ångrar faktikst lite att jag inet följde med! men men de kommer fler tillfällen. funderar på att spara lite pengar och dra dit snart! vore ganska skönt! nu när de inte är några matcher varje jävla helg så kanske man kan få sig ett liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hey

Lördag?

asså jag venne fan ens vad de är för dag, de enda som får mig att veta att de är lördag är att det var lets dance igår! så jävla nice att boxarjäveln drog, så hiiiiiimla trött på honom! förövrigt så sitter jag här själv nu igen, har spelat alla spela som finns på facebook 3000ggr och känner mig rätt säker på dom. erik är nere och jobbar och hans mamma drar snart tillbaka till karlstad! så jag ska sitta här och vänta, kanske göra mat eller ngt annat nice.
Melodifestivalen ikväll,jätte bra! jag ska dra ner och köpa godis och sen ska jag måla mallar som jag och erik ska ha och fylla i ilke va tyckte var bäst osv. hehe, barn! men de är kul!
hej

Vasaloppet!

Idag drog vasaloppet igång i mora! jag tycker faktiskt att det är lite mysigt att det händer något när man är här. det är inte så mycket folk här nu men di säger att det är kaos om någon dag! vi fårväl se! var nere och kolla lite förut, var meningen att jag skulle köpa godis också men de hann jag inte för de var så jävla kallt, blev sur och gick hem! så nu sitter jag här själv, erik är nere och ska jobba ill 22:00, dom håller på att stoppa trafiken och grejer. jag fick inte följa med vet inte varför. men jag fick möta honom sen när han skule gå hem?! okej, tack! vill fan inte missa lets dance så vi får se hur de blir med den saken.
om inte han fula bxaren åker ut vet jag inte vad jag gör. han kan inte dansa, han kan inte prata, han kan fan inte ett skit han är inte underhållande för fem öre, när han ska dansa går man typ på toa eller kollar in i väggen, för de är fan roligare! hehe! taskigt, nej men jag tror de är dax för han att dra hem nu alltså!

Känns lite jobbigt att sitta här själv.. kommer nog gå ner sen ändå(A), dock är de kolsvart och jag är världens mörkräddaste. Åsa (eriks mamma) och hennes vän ska snart ut på krogen. jag blir helt ensam. bästa fredag! hoppas mamma ringer sen :) de gör hon......


Stressiga jävla fettliv!

Nu är jag äntligen framme i mora, efter 2 dagar i stress och krångel känner jag mig som en död hamster. de har vart så jävla mycket, men nu jävlar är de chill! drog med erks morsa vid 3 förut, hon skulle egentligen vara med och åka vasaloppet men ho är sjukt. jä!
snart blir de att sova, ska sova så jävla mycket!
hejdå!

coop forum!

Hehe , sitter och väntar på att tiden ska gå, bussen går nämligen 11:07 och jag har varit klar i en timme typ, nice! idag ska jag till coop och presentera mig inför min praktik där v.14-18. litte nervös är jag, tänk om  man får värst cpet till handledare eller ngt, drygt isf! men man kanske inte är med som så mkt, inte vet jag! coop blir iaf bra, större chans att jag får sommarjobb där då! och de vore ju mest nice! hej



     

pysseldag

idag har jag ägnat min tid till attpysslat, jag har bytt framsida på min kalender och gjort 3 nya armband! jag var nämligen på panduro idag och köpte litte nytt till min moravecka. påtal om min moravecka så blir de nog inte en moravecka.  erk ska jobba fredag lördag söndag tisdag och söndag! blir drygt att sitta och vänta på han. + att min familj ska till stockholm till tessa. de vill jag med! men endå känns de ovärt! eller nej de gör de faktikst inte! kan dra dit och shoppa upp studiebidraget liksom! sen direkt till mora på onsdagen när dom åker hem! de skulle kunna funka! dock vill erik till sälen sista helgen och de är jag fakstikst inte alls sugen på!
Något jag är sugen på så är de annika, jag vill hjälpa henne att flytta och softa och äta pizza och bara vara ful! längtar till hennes inflyttningsfest som fan, ska bli nice! hatar vintern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 blir bara arg

glömde samhällsboken i skolan också så de blir fetaste ig:et på testet imorn. kan inte ett skit om idiologer, orkar fan inte ta reda på de nu heller. röv bajs hejdå!!

  

hitta lugnet inom mig

På alla hjärtans dag fick jag en bok av mamma, den hetter "SPA hemma" där står de typ hur man blir lugn och grejer, skit bra om man är stressad! Igår var mamma och tessa inne i någon butik där dom sålde värsta skumma grejerna, de sluta med att tessa kom hem med en japansk zenträdgård, de är en vanlig skål, nej men sån som man ställer ljus  på, och i där ligger de ljus, tunn sand och några stenar och ett ljus. grejen är att man ska sitta och kratta däri , man fick med en jättesöt liten träkratta som man ska sitta och peta med. när man tänder ljuset och sitter där och pillar blir man hur lugn och avslappnad som helst. jätteskönt faktiskt! jag låter sjuk, men de va typ kul, hehe!
de blir soldusch,  jag har typ pigment fläckar sen i sommras då jag pressa sönder. för att dom ska försvinna ska jag inte sola på ett tag! en soldusch kostar 220:- medans en solning kostar 25:- så de svider ju rätt hårt! men vafan gör man inte då!

Helgen!

Fredag den 13onde va nice! jag klarade mig ifrån olyckan och mötte ist lyckan! först stan med stina, vi köpte alla hjärtans till våra loves! sen kom miitt love med bussen vid 5, de va nice! vi bare mös!!

Alla hjärtans dag! dagen började med en skön kram från jerk! becca kom och hade gjort frukost till oss, så vi satt och götta oss! sen var de matchdax, blev till mörmon och spela mot NB87, de sög. vi förlora! domarna var värst! har redan glömt matchen. vill inte prata om den.
efter matchen var jag lite halvdepp, vi drog till ica och köpte mat sen tog jag mig ett bad medans erik laga mat! sen bara softa vi med mat, melodifestivalen och daimtårta, mmmmmmmmmmmm!
Melodifestivalen var bättre igår, amy och måns var bäst! blev lite besviken när rockerserna gick vidare, men dom var rätt bra, bara att man inet kände igen dom! då skulle jag nog gilla dom bättre. men amy har ju 2 chanser till så de ska nog gå vägen för henne också!

Idag åker erik hem,jag ska passa på att vara med familjen och dra ner till forshaga och sola lite! ska försööka sola 2 gånger den här veckan, så jävla blek nu! ser ut som en jävla lysmask!

BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!


frisk

nu är jag frisk, de är skönt. men nu är jag surast i världen ist, och besviken! mamma har köpt vindruvor och en solo tidning till mig så de va väl lite plåster på såren.
var på sundsta och såg på musikal idag, de va rikigt nice. om dom får se sånt ofta så ångrar jag fan att jag inte valde sundsta :o de va skönt att bara komma ifrån ett atg eller vad man säger. jag är depp!
hejdå

oc maraton



Jag blir helt kär när jag kollar på oc, hur nice har dom de inte där då? och seth, så jävla söööööööt! jag blir galen! jag vill bara flytta dit och va marissa typ, eller hellre summer för hon har inte lika mkt problem, hehe! herre min gud





dag 2

min andre dag med magsjuka, jag trodde jag skulle må sämre idag, men tro de eller ej så har jag inet spytt än. dock har jag inet käkar på 1 ½ dag så de lär vä inte finnas så mkt att spy upp, jag har redan gått ner 4 kg. känner mig som ett benranggel även om de inte syns. vatten kan vara det godaste som finns, jag har skölt munnen med  vatten när jag spytt men aldrig druckit (då spyr jag bara upp de igen). och jag bara längtar tills jag kan dricka vatten och äta, jag ska dricka så jävla mycket vatten, fyfan vad gott, och nyponsoppa! fett smask!!!!

nu är jag innen på säsong 3 på oc, de är fortfarande lika bra och jag kan inte sluta kolla! blir ensam hemma idag också, de är faktiskt skönt när man är sjuk!  becca och tessa kommer vid 3 och mamma drar vid halv 1, nice!
jag känner mig efter i skolan, har bara varit borta i snart 2 dagar men ändå vet jag hur efter jag kommer vara sen när jag kommer tillbaka! imorn tex har jag redovisning om romeo och julia och jag har allt i skolan, jag har en bokrecension som ska vara klar imorn, den är iof klar men jag har inte skrivit ut den. sen har dom säkert gjort hur mycket som helst i öfa´t som jag kommer få ta igen!

just nu längtar jag bara  tills de blir helg med alla hjärtans dag och mys med pöjk! dehär suger verkligen, jag som aldrig blir sjuk? vad händer.... jag kännner mig som ett barn i afrika, hungrig, svettig och lessen!


sjuk

jag tror jag har magsjukan, vill inte vara för länge på datorn, tänk om jag spyr ner den! fyfan vad hemskt! magen värker och jag har inet fått i mig en enda smula på hela dagen! men ändå spyr man som ett djur? hur fan går de till då?!
krya på mig, puss

softmåndag med oc

idag blir det en "ta igen sig dag", som resten av helgen! jag känner mig helt slut. ska gå ut och gå med tessa i de fina vädret sen, men först blir de första säsongen av oc (den bästa). så jääääva skönt!

har börjat kolla på en skola som jag ska gå efter gymnasiet, är i god tid men man måste ju ha lite mål! jag vill bli frisör, jag har kollat på skolor tidigare som man blir både makeup artist och frisör på, som kostar typ 100 000:-. nu hitta jag en skola som hette ngt (kommer inte ihåg), den kostade 200 000:- men den var godkänd av brashen och hade längre och bättre utbildning + studiestöd! de andra var typ 9 månader och inte godkända på samma sätt och inget studiestöd. så den vill jag gå! hehee. ska bara försöka få med mig erik i stockholm, känns som jag får kämpa.

Min söndag

Söndagar är som sagt de värsta jag vet! jag har ingenting att göra och sitter bara av dagen! jag funderar på att gå ut och skotta men de är inte så jävla nice! Ska snart gå ut och gå med tessa, så jävla mkt som jag ätit idag så behövs de verkligen!
Ikväll blir det ett varmt bad, med skum om musik! söndags måla-om-naglarna och beck! En ny vecka väntar med nya äventyr och ny lärdom! PLUS ALLA HJÄRTANS DAG!!  min kill kommer hem och myser! mestbest!

vill ha!



Toni and guy Tame-it serum
, cirka 170 kr.
Om produkten: Hårserum som ska motverka friss.
Serumet luktar gott, en doft som håller i sig hela dagen. Konsistensen känns inte särskilt dryg men gör håret mjukt och följsamt. Även kluvna hårtoppar såg bättre ut. Dessutom blir håret mindre elektriskt!

    

 Jävligt fina armband, 49:- https://www.frozza.se/default.aspx?main=ShowProduct.aspx&prodid=430

Cooolaste smycke hängaren för 299:- http://www.mihi.se/list_varugrupp.asp?varugrupp=188&t=Smyckeh%E5llare
 


Tessa <3

Hur söt syster har jag inte då! igår när hon kom hem fick jag 6 björnisar, och innan de fick jag en dataväska + att hon betala min dator. jag ska ju betala tillbaka men jag vennne när! hon är nog den sötaste som finns i hela världen hon!



MELODIFESTIVALEN?

VAD ÄR DE FÖR JÄVLA SKÄMT? Marie var så jävla överlägset bäst och snyggast och allt.  jag giller verkligen henne, de gör jag! så jävla fin.. vadfan sverige! ska man behöva ringa 10 samtal själv för att de ska hända ngt. jävla skitbajs! jag ville verkligen att hon skulle vara kvar. jag är seriöst typ lessen!
Jävligt fin hårfärg hade hon nu också.
     

Gratismode.se



bli medlem på gratismode.se, de är helt gratis! man samlar poäng och får presentkort på olika butiker. man får 50 poäng när man blir medlem och man måste samla ihop till minst 250:- för att få något. man får 50 poäng när mman värvar en medlem och 1 poäng vid inloggning osv så de är superlätt att samla poäng.

Superbra!
http://www.gratismode.se/?c=678 blir medlem här!


Lördag

erik min vän har tagit all min tid, bara skönt de! Idag åker han tillbaka till mora igen så nu kan man blogg liv börja igen, hehe skoja!

igår spelade vi match i filipstad, vi vann med 7-6. det var den värsta matchen jag spelat i hela mitt liv, de spåra ur. sista perioden vågade jag knappt spela. inför tredje ledde dom med 5-3 och var askaxiiga och bara: kolla på tavlan och höll på! sen när vi vann med 7-6 var dom inet så jävla kaxiga längre, asså de kröp i hela kroppen på mig! fanns en jävel som hade rosa hårband, hahahah! hon var sjuk! jag orkar inte prata om henne, hon grina nog rätt gött efter. fitta! hehe, om dom skulle vunnit över oss skulle dom haft chansen att vinna serien, så jävla underbart att bara förstöra!

idag ska jag bara vara hemma med becca, sen vid halv 6 ska vi hämta tessa vid tåget :) mamma ska  parta ikväll så de blir nice med systermys! förövrigt har jag huvudvärk, typ den värsta jag vart med om i hela mitt liv, denne har jag gått runt med i 4-5 dagar! så jävla hemskt. när becca väckte mig imorse kändes de som jag låg på dödsbädden!
puss

hej korvs

framme hos jerk!
nu har jag ont i huvet. top model börjar om 1 timme, ska bli skönt!
nu står erik och kramar mig, har aldrig mått bättre trots att jag har ont i huvet.
igår när jag träffade honom fick jag en chock, btw! jag visste ju att han gick illa,
men vafan, jag möttes av en gubbe som inte kunde stå rakt och inte ha raka ben typ
stackarn!

har vart en helvetes vecka i skolan, och den verkar aldrig ta slut.
peace!


erik is home!

erik är hemma nu, jag drog hem till han igår efter träning och sov litte :)
väntar på att klockan ska bli 17:20 så ska jag dra dit igen..
(köpte ny fine väska igår, och idag tror jag fan de blir ett par svarta tygskor från H&M)
hehe, en liten parantes.

BYE!

jessica simpson


Gått upp i vikt? va i helvete! ful blev ho.


ny vecka!

Vecka 6 började fint med en dag på stan med flisan_92, vi käkade pastasallad på waynes och myste. tog till och med en tur till bergvik! lisa shoppade på som aldrig förr och är nu pank :o. medans jag softade och köpte en t-shirt från gina med tryck(går inte att lägga in bild och jag får damp, som vanligt)! blir en väska imorn också, men jag var tvungen att fundera på den, hehe! i 5min tills vi kom till stan och där var den slut :) , fuck!

Pratade med sweety imorse! han kommer inte hem från sjukan idag heller :s men troligtvis imorn om han inte har kvar febern! och då kommer han hem till hammarö :D :D:D:D:D
dock har min lillasyster spytt hela natten och dagen så hon har ju magsjukan antar jag! och då är inte erik så sugen på att träffa mig, för om han har magjukan + skitont i magen förövrigt så lär han ju inte palla!


Alla barnen kom när mamma ropade utom Peter,
-För han vet inte vad han heter ! heheheh

söndagkväll

nu är alla läger klara innan laget ska vara klart.  så jävla gött, man mår ju fan lika dåligt varje gång man vet att nån sitter och verkligen bedömmer en.. nej fy de är inte min grej! idag spelade vi i den lilla hallen i sundsta! kunde typ inte röra sig, hehe! + att de va asdålig luft och golvet typ skaka när man sprang på de.

finkäk väntar, sedan beck! vore nice om man fick ett samtal från mora sjukhus innan dagen är slut också.
Ny vecka väntar och den ser inte ut att bli någo mer annorlunda än någon annan!

    

puss+kyss+kram+smek

annika 18år

idag fyller fifs snyggaste jänta 18 år, tror förövrigt att hon glider på stadshotellet nu! inom en snar framtid hoppas jag de blir inflyttningsfest i hennes nya EGNA lya !! hehe, pusslovegirl

  

kort kjol

Låg uppe hela natten och läste kort kjol, första kapitlet sög men nu jävlar börjar jag bli impad. den är hemsk men ack så bra! hehe.

13:15 har vi samling vid tingvallahallarna, där ska vi se på karlstad-några spelar. sen ska vi ta oss till sundsta, gud vet hur! säger dom till oss att springa blir jag fan orolig, vad fan är felet. förra träffen körde vi så hårt så jag låg död i 3 dagar typ! när vi väl kommer dit blir de en internmatch sen hem och sussa! längtar tills dagen är över.



RSS 2.0