dagens fynd:

fynd och fynd vet jag väl inte iof.
  • 3 trosor
  • svarta jeansleggings (mina borta)
  • klänning (DUNDERSNYGG)
  • grå kofta
kände att jag behövde tröstshoppa lite med tanke på mitt tidigare inlägg. peace

fyfan

just nu hatar jag allt, folk (säger inga namn) är så jävla respektlösa och fattar fan ingenting. jag ångrar allt jag gjort och jag ångrar att de blev som de blev. jag kan inte göra någonting, men den som just nu har makten kanske kan tänka i 10 sek till innan den gör ngt och då komma på vad som fan håller på att hända. jag blir så jävla suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!!!!! äckelkarlstad!!!! egentligen så vill jag inte bry mig men de är så jävla svårt när man blir drabbad själv, jag vill att de ska bli helg. jag vill vara riktigt glad och sluta tänka!

du vet vem du är, eller just de.... du ser ju inte mig längre, eller jooo, bara när de passar dig! as

091128

nu är de mindre än en månad kvar till jul, de suger! hatar jul så jävla mkt. vet inte varför jag tycker bara att de är alldeles för överskattat och man ska vara så jävla snälla och goa bara för att de är jul. typ 50% av sveriges befolkning har inte ens en aning om varför vi firar jul. eller 10% iaf.. nej uch, jag gillar inte jul. tycker bättre om sommar, vilket jag kanske inte är så ensam om.

vit helg? why? jo jag tänker på min hälsa..... neeej, inte riktigt. har ingen lust,ork,tid. taggar för en super helg nästa! gör mig inte besviken då mina kära- idag har jag jobbat och vart hos annika på lite mys, de va gött!man behöver verkligen sånnahär helger känner jag! de gör mig mer taggad till nästa! fynda en klänning på H&M idag, den ska jag dansa in i dimman med till helgen.
tänkte ta en annan färg men svart är fan fint de, alltid black. black beauty som jag brukar säga!!



några andra godingar från H&M right noooooow:



lucky me

mitt spotify som vart stendött i typ ett halvår drog igång nyss, chocken! tryckte på logga ut och då börja de spela?! slingade håret idag, de blev så vackert såååå vackert. fick dock inte klippa mig för mitt hår var för slitet? aldrig hört den teorin förut. men så var de så jag var tvungen att kurera de 3 veckor och komma tillbaka då! idag äre fredag och mina turteduvor är på match i filipstad och vinner hoppas jag! själv ska jag trycka en fet kebab och dräggla över idol. puss



så jävla nallebjörn är han. bara krama sönder

LISA OCH THAI UTE I SKOGEN



thai visar stop tecknet med handen och börjar gråta, lisa med.


lisa lugnar ner sig medans thai skriker rakt ut: STOPPPPPPPP! (och gråter)


lisa vill hem. thai ringer efter hjälp


thai ber till gud att dehär ska gå bra. lisa går nära thai för att känna sig säker

thai skyddar sig och lisa med en pinne.


NEW MOOON

jag är kär, helt förälskad! asså jag vill helt seriöst vara en vampyr och leva med edward i alla evighet. SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA SNYGGGGGG!!!! dom är sååå jävla kära så jag blir helt tokig, varför kan aldrig någon bli så kär i mig? jag som är så snäll..
lisa satt förövrigt och grina sig igenom hela filmen medans jag satt och flina och log.varför kan man inte leva som dom gör? dom typ: a ny drar vi, bara du och jag. om någon skulle säga så till mig skulle ja iof bli livräddd men varför kan de inte vara som i film, allt är fan bättre i film..


biodax

idag ska jag och lisa mysa iväg på bio, new moon fick de bli. heheh upptäckte att lisa den lilla ärtan hade ett jävligt negativt horoskop denna månad i veckorevyn, medans jag hade ett jävligt soft!! hur fan ska denna månad se ut då tänkte jag.. om allt suger för lisa och går skitbra för mig, de kommer bli en gaaaaalen månad vi har att bjuda på.

lisas horro: ibland leder trassel till mer trassel. du har ingen vind i seglen och ju mer du anstränger dig desto värre blir de förmodligen. försöker sänka tempot och ta en sak i taget, och be andra om goda råd om du kör fast. de mesta går att lösa men de kommer att ta lite tid och tålamod.

saras horro: fest, glamour, sex och vinterkärlek i en enda salig blandig ger dig 2 härliga veckor. på jobbet går de också bra. din charm löser många problem och att du desutom är känd för att vara lätt att få i säng. glöm inte glidmedel, de behövs i dehär tempot.

hehe, gött att va våg!!


min stora kärlek

min jävla kärlek som jag skulle kunna döda för. jag skulle verkligen kunna flytta till hans hem och bara kolla på han hela dagarna. förövrigt så älskar jag mitt singel liv, singel 4-life! dumt att slänga bort sin dyrbara tid som ungdom på ett jävla mongokille som kommer såra en i slutändad iaf! 

jag ser nu en ljus framtid med Peter Fredén, han är 23 bast, 86a? inte en dag för tidigt att han får sig en kvinna! hört rykten om att han är  massör vilket inte är allt för avskräckande!

om du ser dehär peter så kan du höra av dig till sara olsson i forrshaga!

I LOVE YOU!!

 


helg med smosan

fredag: efter 3 dagars övernattning på öa så åkte jag och lisa till staden för att köpa presenter till syrmin och mormin efter de en spontan utgång. började hos madde och vidare till figge(?). om jag säger såhär, en hel del frågeteckken efter den kvällen från många håll! omg, folk är som folk ska va! de gäller att inte vara för naiv. emelie har lärt mig att man ska utgå från att alla männsikor ljuger, sen bli glad när dom visar motsatsen! tror stenhårt på den teorin.

lördag: match mot åmot, vann med 9-2! jag och lisa tog en timme fel på samlingen vilket sög för sömn var ngt som jag behövde! lilla beccis fyllde även år! på kvällen blev de bara mysis med familjen, vilket var förjävligt behövande.

stonehardddddddd



söndag: mamma fyllde år! jag jobbade 10-19 sjuk som ett svin! aldrig mått så dåligt typ.. så vid 19.15 blev dde gripen, kom fram till att jag hade urinvägsinfektion och att jag var bärare till streptockoker. så jag fick lite piiller igen! skrälll... orkar inte vara sjuk mer. fick även några tunga besked, folk gör mig helt fnittrig. fåtal som kan bete sig här i stan!

peace!


AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

HAHAHAHAHAHAHAHA DEN DOG JAG PÅ


napa eller maggan

jag var inne på resia förut och hörde vad fan vi ska göra om vi ångrat oss på resan för alla ska till napa och de känns bara så jäääääävla töligt! känns typ mer värt att dra til magaluf, varken jag eller jenny har varit där och de gör ju de hela lite roligare!  men iaf så har fritisresor börjat med en ny grej att om man får sparken så får man alla pengar tillbaka. men jenny har ju inet fått sparken hon har bara sjukt lite tider så de gick ju inte. så vi kan ju bara skita i resan, förlorar typ 1000:- men de skulle man väl säkert gjort ngt ovettigt med iaf :s känns som vi kommer tjäna på de i längden om vi tar en sista minuten ngnstans 3 dagar före! då kan man tillome få 2 veckor ;) vore dream! så nu har vi typ 2 månader på oss att bestämma oss om hur vi ska göra! lutar mot att avboka och ta ngt annat. känns bäst


JIMMY CHOO TILL H&M

Jimmy choo har gjort en kollektion för H&M som kommer att börja säljas i vissa utvalda H&M butiker, tro fan att min H&M är en utav dom! så på måndag börjar vi sälja JIMMMMMMMY CHOOOOOOOO ska bli så nice, har sett ett armband som jag måste köpe av han! det är ganska dyra saker men ett armband kan man unna sig! finns sjuuuukt fina saker!


jackis <3

Här har vi'n, min lilla peak-jacka som jag inom kort vill se i min hall! väntar bara på att man ska få lite pengar så ska jag slå till. hörde rykten från emeliemus att de kommer hända något kul på peak snart så man aknske ska vänta till dess. fast nej, då fryser jag ju :) snart ska jag dra iväg på träning med, var hemma från praktiken idag så länner mig som en dödis. blir nog hemma imorn med eftersom tessa kommer hem ikväll och så. må¨ste ju hinna umgås <3 måste även tagga för match imorn kväll!

 

PUSSSSSSSSSSS

 


spysara

idag har jag spytt, på H&M! de var en upplevelse. så imorn blir det ingen praktik för mig, jag fick inet komma tillbaka. de gör mig faktiskt ingenting de ska bara bli så jävla ksönt att vara hemma en dag och ta de lugnt idag kom jag hem halv 2 och de har varit den bästa och skönaste dagen på länge! jag ska vara arbetslös hela livet :)

lyssna och njut vänner!


helg helg helg in my heart

fredagen var lugn med kebab och idol! lördagen började med dm i arvika, gick ju ganska bra! vi bestämde oss för att dra ut så de blev jävligt stressigt, pappa fick köra rally från arvika och svänga förbi forshaga och sen full gas till hammarö! där duschade jag råsnabbt och drog till emma med blött hår och allmänt dretful! var nog framme hos henne vid halv 10 typ. då var de bara att snabba på, erkänner att jag inet gjorde så mkt. lisa sminka mig och platta mitt hår och jag satt vid datorn! hehe lyxen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de gillade jag! vid 12 drog vi till score som faktiskt var ganska kul mot vad de brukar vara :s träffade andrea och några andra godingar så de dög. sen åkte jag och lisa hem och hade efterfest i min lilla stuga på hennes gård (elins gamla som jag tagit över nu). de ägde, kommer blir varje jäääävla efterfest där i framtiden nu! alla är inte bjudna.


DM slutspel

igår hade vi dm-slutspel i arvika! vi spelade första matchenn mot grums, då vann vi med ngt(kmr inte ihåg). sen spelade vi mot karlstad och förlora med 4-0 och då åkte vi ut. slut

jag svävar!


091106

en av tio veckor på H&M är gjord! jag är helt jävla slut ju förfan, tar livet av mig. slaveri vafan! för att festa till min fredag lite så var jag iväg och shoppa lite på gina och sen mitt h&m. trots att jag festa till min fredag så blev de ingen fest. har dm i arvika imorn, inte för att låta negativ men en enda ledig helg är väl inet för mkt begärt! idag har jag bara vart hemma med mamsen och beccsen. imorn skulle jag egentligen behöva dra ut, men de blir mys hos annika ist som uppskattas ännu ännu mer, min lilla mus! jag har 2 hemlisar! puss

SOMMAR I MISS! VINTERN KAN TA SIG I RÖVEN, MEN NU HAR JAG ETT BUS PÅ GÅNG (K)

den som är snittsig kommer snart att grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, seeeeeeeeeeeeeeee!


RSS 2.0