090823

nu sitter jag här.....
vet att jag har glömt ngt men jag har ingenaning om vad. för de första så har jag inte hittat mitt pass än, men de styr sig väl när morsan kommer hem! så jävla svårt att veta vad man ska ha på sig dit :s eftresom vi åker på natten är de ju rövkallt här, och rövvarmt när vi kommer fram. bö, örk! nu ska jag åka och jobba sen hem och packa de sista sen dra!

hörs om en vecka!

22/8

imorn 00:05 drar jag oc lábeccen till cypern och lever livet! det ska bli underbart att  komma bort från fittkarlstad och allt som suuger nu på höstkanten. har precis kommit hem från coop efter en arbetsdag, imorn ska jag fan jobba igen till 8 den blir de hem och packa de sista, käka som fan och bege sig :D FAN FÖRSTA GÅNGEN JAG FLYGER! helt sjukt att jag inet är nervös över de egentligen, de har jag inet ens tänkt på :s orka bry om de, då är jag ju mer nervös för bussresan till stockholm, buss är absolut de värsta som finns i hela världe. så jäääävla värdelöst! pussybussy..

om jag har fattat de rätt så kom annika hem idag från italien? nice for her :) saknat henne men kommer fan inte hinna träffa henne innan jag åker. förövrigt så har dom fåttt in så sjukt mkt snyggt i stan och jag ligger endat back! kul... nu blir de snart sängen och upp tidigt imorn för att chocka med en promenad kanske? ujujuj

090818

tja bros.
på måndag åker jag och becca till ayia napa, fråg mig inte hur detta gick tilll. men vi bestämde oss för de i morse iaf :) sen var de bara att boka och dra då! kommer bli så galet.  det enda som oroar mig är om vi hinner med flyget, bussen är framme kvart i 7 och allt måste vara klart 20 över, blir att kuta som fan! ångrar lite att vi tog den nu, är den sen är de kört  som fan! kucken. men de kommer  nog gå bra!



250 meter från havet
1 km från centrum
3 pooler
frulle

underbart!!!!!!!!!!!!

090812

hehe hej, idag har jag jobbar exakt hela dagen (10-19) helt sjukt tid dedär! imorn ska jag jobba 7-16. efter jobbet imorn blir de en fika med rebecca (och erika?). sen har jag egentligen träning men jag lär väl kanske inte börja träna riktigt än med min bihåls skit, så jag väntar till nästa vecka för att vara på den säkra sidan! OCH NÄSTA VECKA SLUTAR JAG JOBBA <3 kommer säkert sakna coop som fan när jag slutat, hahha! de har typ blivit som mitt hem. sjukt!
hoppas på en crazy helg med skönt kött!
köss


090810

om två månader fyller jag 18!!

mm, bloggen kommer och går de, jag med hehe! iallafall så har de hänt en hel del eftersom de är sommarlov, i fredags var jag tex hos frida, kulkul! stina kommer hem idag från tyskland, nice som fan! jag ska jobba hela veckan, råsoft. skolan börjar nästa torsdag, great!  
Lär ju bli någon kräftskiva i veckan också.. de känns bra, att göra så mycket som möjligt innan skolan börjar. får min iphone typ nästa vecka, skitsoft. jag har bleve blond, händer så sjuuuukt mycket nu för tiden! kulde, jag klagar inte!



bild från frida i fredags
så jävla varm kväll, men jag klaga inte.

RSS 2.0