matbit och stan med EMMAGGG

Har tillbringat min tisdag med emmaggggggggg!!! min gamla goda vän som jag delade dag och natt med för ungefär 2 år sen. men alla går sin egen väg och vi söver ensamane nu för tiden, höhö! hon kom hit och kolla lyan sen drog vi ner tll stan, mötte upp lisa och käka favvo waynes! det är den gooodaste pastasalladen som finns i hela hela världen. vissa dagar kan dom ha praktikanter eller "nya på jobbet", de hade dom när jag och robert var där senast så han vägrar äta där nu :( idag var de iaf rööövgöttt! sen tvingade jag emma att prova gudbyxorna på levis. hon var en blanding mellan skinny och demin om jag inte minns fel. och jag var en demin :D alla demin i storlek 28 är slut i hela europa. tur som fan att jag köpte igår, herrejävlar! hade dom på mig idag och dom var gudomliga <3 har även gått lelle prommen idag, 5 var runt orrholmen, pratade med tessa i telefonen hela tiden. jag hörde att robert ringde men orka inte svara för han ville inte med ut å gå :( slutade med att jag såg han på cykel runt orrholmen vid halv 8. lelle killen trodde att jag  hade försvunnit för att jag var så sur när jag gick :D hahahahahahhahahahaha!

jag och emma under våran underbara tid, WIEEEEEE



MÅNDAHHHHG

efter en hård dag sitter jag nu i soffan och väntar på att idol ska börja igen. jobbade 7-14 idag sen var de bara iväg till stan. var tvungen att lämna in mina kängor, hela jävla sulan lossnade. som tur var skulle dom fixa de till torsdag eftermiddag :D fast de var förra hösten jag köpte dem! så jävla GÖTTTTTTT! köpte även ett par jeans, dom där levis curve som sägs vara så jävla bra, dom var faktiskt sjukt sköna. hittade ett par skor jag blev kär i så dom blev de också :(:) OCH ÄNTLIGEN LÅNGA LÖPARBRALLER, SÅ DE FICK BLI EN PROMME PÅ ORRIS FÖR ATT INVIGA!


jeansen

 


Visit hm.com

MINA SKOR <3<3<33333


LÖRDAG

mysmiddag med robert sen bio med felix och louise, jag såg i rymden finns inga känslor för andra gången på typ 2 veckor :) älskar den, skulle vilja ha en bror som har aspergers (L) FYFAN vad mysigt, lära han allt jag kan. dock verkar de lite farligt. var iaf hur trött som helst eftersom jag jobbat som en gnu flera dagar nu. louise somnade i soffan när vi kom tillbaka och jag fick sitta själv och höra på robert ocg felix böbbel :( däckade direkt dom drog och ställde klockan på 05.15!!!!




FREDAG

i fredags firade vi sofie på alfies, tog 1,5 timme för mig att få en pizza. alla käkade kött och fick de innan mig? hur svårt ska de kunna vara göra en pizza med oxfile på? de var iallafall mysigt, synd att alla i hela världen är i norge. skulle alla vara hemma skulle de vart ännu mysigare!!

mongosofie slänger peppar i ljusen :( skämdes


bra

skön jag är om tog bortt alla bilder i arkivet och inte fatta att alla bilder som jag har på hela bloggen skulle försvinna då, hahahahahhahahahahahah ajajajjajajajajajajja

100923

NIIIKAAAANDAAAAAG! efter ett hårt pass på sats kom min nikigiril. vi åkte till ikea å shoppa lite smått å gott till nikans hem sen tillbaka till stan för lite mer shopping där! OCH IMORN KOMMER LÖNEN OCH JAG HAR LOVAT MAMMA ATT SPARA :( :( :( !!!!! skönt å bo själv, ingen som märker vad som hänger i min garre, MOHAHAHA!!!!! köpte en blus på gina som jag kollat på länge, nu är den min! jippie, den ska jag ha på mig imorn när vi ska ut och äta med tjejerna, lelle sofie har nämligen fyllt sina 19 år.



perfekt parkering

nya blurrren 


önskelista

18 dagar kvar till min födelsedag

  • Thomas sabo pärlarmband
  • Pandoraberlock
  • Löpardojjer
  • Löparbraller
  • Volume master
  • Smycken från "stylebytyra"
  • Tandblekning
  • Brazilian blowout




100922

idag har jag gått 2 promenader och dragit robert på cykeln bakom, blir typ 1 mil! så nu kan jag  med gott samvete lägga mig i soffan och käka pizza, chips, choklad och dricka cola!!!!!!


ny pandoraberlock



promenad

gick på promenad med robert runt orrholmen, de var som att åka safari på kolmården. de börjar med att vi möter massa hönor å tuppar. ser ankor på gräser. pytonorm. gåsar. hundar och mycket mycket mer. robert fick lov att cykla annars går de så jävla sakta :)

stina kom förut så har myst med henne, vi tog också promenad. promenad dagen!!!!!!!!!!!!!


arbetsförmedlingen

idag har jag vart på arbetsförmedlingen för andra gången i mitt liv! hon tyckte att jag skulle söka jobb i trysil? jag vettefan om de vore ngt för mig asså, 1. jag hatar kyla 2. jag hatar skidor 3. jag vill inte flytta!!!!!!!! så de blir de ingenting med. däremot tyckte hon att jag skulle göra som resterande ungomar i karlstad å flytta till oslo. det är tydligen en bra början och man kommer in i arbetslivet. jag har allid varit emot att flytta till norge för jag är så beroende av mamma och allt som finns här, men hon fick mig nästan att vilja flytta dit. kanske inte är så att jag kommer göra de nu, men jag skulle kankse kunna tänka mig att göra de typ till våren. men om jag ska bo trångt med 50 pers så vill jag ha ett jobb som jag trivs med, typ en klädaffär. skulle inte klara av resturanglivet eller liknande, fast de är nog svårt att få jobb på en klädbutik också?! inte fan vet jag

valvaka

vilken jävla valvaka hysteri, riktigt spännande. sverigedemokraterna får mig att skratta, så jävla kul att dom har kommit in i rikstan! alla göbber har världens jävla panik på tv. ska bli skitkul att se dehär hela kvällen :D väntar på att robba ska komma så jag har någon att diskutera med! hahahaha världens jävla fotbollsmatch när jimmie åkesson skulle få snacka! hahaha jag dör :D :D jävlar vad kul! varför kan vi inte bara ha en president som hela landet dyrkar och aldrig klagar på. skulle vara så himla skönt. varför kan inte alla tycka lika...


hemma i fif

efter att tvillingarna drog halv 3 inatt och robert kom hemvinglandes har jag bara sovit och sovit. fick lov att dra till forshaga för att rösta. de va kö typ 1 km. man skulle ha förtidsröstat, ångrar de nu! gött att en tjej kom dit och undra om hon kunde förtidsrösta för hon hade glömt att göra de? kunde hon inte rösta som alla andra då? nej hon fick ett specialkuvert och la i en annan låda.

nu ska jag sätta mig och äta KÖTT POMMES Å BEA! så jävla skönt när man kommer hem och äter ngt annat än pasta <3

kisskiss


åsså var det lördagsmysen med beccis

nyss kommit hem efter en hård dag! ikväll ska jag gå på bio med lilla beccis, vi ska se "i rymden finns inga känslor". ska bli mysigt. nu ska vi göra oss biosnygga, köpa godis och knalla ner mot city och hämta ut biljetterna :)




fredagsmysen

igår när jag och nikan prommat klart kom bozz parti pelle å pissa! erika(bozz) och sara(parti) drog efter idol men mina twins stanna till halv 3. jag somnade kvart över 3 och var uppe halv 6 imorse :D JIIIIHAAAAAAAAAAAAAA då mådde jag bra kan jag lova. droppa var ur ögonen hela bussresan :)




nikan mys

blev lurad tilll arbetsförmedlingen 13.00 imorse. skulle dit på ngn jävla gruppgrej. hinner  precis gå in å sätta mig i ett grupprum med 20 innan en kärring står å skriker att man måste vara skriven i karlstad för att få vara med! vem fan är de? inte jag och 6 till iaf, så vi fick en ny tid och blev utslängda! fan va härligt kände jag då. träffade nikan på stan börja spöregna jag fick skavsår, jag blev blöt, arg, ledsen, öm. vi gick hem, nu skiner solen och nikan har precis sprönge till bilen för att hämta pw kläder. hon skulle byta parkering också? vet inte varför, så de kan ta ett tag. alla hennes parkeringar ska va perfekta på centimetern! alltid fint väder när jag å nikan ska på pw runt orris <3 LOVE TILL HENNE OCH SOLEN OCH ORRHOLMEN.



puss mus


en torsdag i helvete

min torsdag var lång och jobbig: sats, pw, jobba, blue moon, idol, mardröm!
MEN DEN VA HIMLA HIMLA KUL OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
club moments är nog de bästa som karlstad har kommit på, bättre på blue moon än på korri. de va sjukt mkt folk och bruden i båset va ganska häftig. svettades sönder gjorde hon ockå, men de tro fan alla gjorde! alla mina torsdagkvällar är härmed uppbokade av moments, så fråga mig aldrig om dejt då.



kungarna av tylösand?

okej om man gillar att festa och är wild and crazy, men vad i helvete? helt sjukt att kanal 5 har lagt ut pengar på ett gäng blacka idioter som får både tylösand och sig själva att verka som världens trash ställe.. skulle jag vara grundare till de programet skulle jag förbjuda sändning och ha vakum en timme med bara svart bild. VEM FAN ÄR MASKINEN? tror han är farsa över alla barnen. RANG? 20 år och beter sig som första fyllan varje jävla kväll!
snart börjar de från pausen igen och jag har redan ont i magen!






skulle känna mig hurtig idag och drog till sats, kände att jag hade mer att ge så tog med mig robert på en pw. vad händer? spöregn, jävla oflyt! men imorn kommer nikan och vi ska göra våran vanliga pw runt orrholmen, då har vi alltid fint väder :D NIKI <3

nu börjar de, kisskiss


smulan och chihuahua här


i väntan på idol 00.30

pusspuss



första gången jag skulle träffa min robba på juldagen (väldigt pirrigt)


första gången jag sov hos robba, va med annika innan




ångra aldrig något som fått dig att le

då var de höst i karlstad igen, jag ville förnya mig lite så flytta in till city. skulle förmuntla och dö i forshaga en vinter i arbetslöshet kände jag. så nu ligger jag här i min ensamhet och ser på "kvinnor som mördar", ett riktigt bra program som får en att bli halvt störd när man ser på de. sjukt att de finns kvinnor som mördar dera mäns ex. iof så känner jag att de inte skulle hindra mig heller om jag fick chansen. hehe skoja!

i denne mörke stad har gina tricot lyst upp min själ och tillvaro. här har vi 5 godingar som passa som handen i handsken i min nya walk in closet! jackan som jag hyperälskar kommer från vila, halsbandet också! sen mina fina klackar fyndade på scorett! nu är jag fit for fight för hösten!!!!!!!










WOHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

RSS 2.0