ingen mår bättre än jag

idag är jag ledig och har vart hos frissan å fixat kotten. blev lika bra som de alltid blir å känns hur gött som helst. köpte ngt schampo och balsam som jag var tvungen att ha i turk. de skulle ta bort allt järn eller de va järn i eller ngt. skulle rena håret från allt salt och pool vatten :) lät bra! nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att annika ska sluta, ikväll väntar vin på en solig balkong.



hittade 2 underbara klänningar på H&M.... MEN VET NI VA?! JAG HAR BLEVE EKONOMISK, köper inge kläder eller ngt längre :S använder de jag har och jobbar röven av mig ist. har ångest över att de försvinner 2 arbetsveckor för mig i maj :( blir snåla i juni!!!!!!!!!

 

ÄNTLIGEN!!!!!

den 7 maj, om 26 dagar åker jag och robert till side i 15 dagar med all inclusive. kände verkligen att jag inte palla mer, så sjukt trött, och jobbat så mkt.. så dåå ska jag bara ligga och glo rakt upp på solen, käka pommes, dricka bärs, hoppa i poolen, gå på stranden under solnedgång och allt de där. ska sola med 50 i solskydd, VILL INTE FLAGNA, VILL INTE BRÄNNA MIG, VILL INTE TAPPA BRÄNNAN 1VECKA EFTER JAG KOMMIT HEM!!!!

RSS 2.0