BRITNEY SPEARS

britney är fan inte dålig på parfymer , alla hennes är rätt gode men favorit är ju fantasy och den nya hidden, så underbart ljuvlig. dock är de sjukt töligt att slösa pengar på parfym. hatar de mest! så för tillfället så blir de inte brittans nya.


KL0CKA

jag har velat ha en guldklocka jättelänge nu :( kanske vore ngt att satsa på. men jag venne vilken som är finast?! vad tycker ni mina trogna fans. den vänstra tror jag! den såg mer mogen ut :U hehe! köss på er. lets dance nu, men jag orkar inte kolla, jag har lite feber! hejdå hejdå

 


ge mig pengar

pengar är verkligen ettt stort problem som jag har. så fort jag får pengar så vill jag bli av med dom. kanske för pengar inte är så roliga? jag venne! men nu har jag iaf shoppat och solat upp mina pengar så helgen kommer bli mysig och skön! hehe.
snart ska jag iväg på träning, bussen går 18:42. jag är inte de minsta sugen då jag tror att jag solade sönder huvuet. har luggit i sängen sen jag kom hem (13:30) fast jag egentligen borde plugga! suck på mig

Tisdag

Yeah! ska snarty dra till skolan, får skjuss av mamma idag. jag har nämligen utvecklingssamtal 11:25, så jävla töntigt att ha de i den här åldern :s vafan liksom! vi är inte 8 bast! jo så de är 11:25 sen börjar jag inet förän kvart över 2. hehe! nice daaag! men de går bra! de är ju inete bara jag som har utvecklingssamtal.
igår när jag var påväg till träningen, hade precis kommit in till stan så ringer hasse och säger att de kankse inet blir någon träning. orka inte åka till skoghall och inet veta så de var bara att ta första bästa buss hem. jääävligt kul! hejdå
bjuder på nya cam bilder (H)


1 vecka och 2 dagar senare

fredag: jag lisa och stina mös som fan, hade chokladfondue med massa frukt och partysoda, vi sågpå lets dance också men jag tror inte att de var ngn somkollade, kul iaf. ja sen sov fisen med mig,de va mysigt. hon snarkar gött:) känns tryggt! patrik ögren ringde också fråga om jag ville vara med på match, inte fan kan jag tacka nej.egentligen helt slut!
lördag: vakna med fisen. satt och måla lite påskbrev, sen kom pap, då var de matchdax. vi vann med 6-1 och vann serien, klass 1.vet inte riktigt vad de är om jag ska vara ärlig. men de va ju nice som fan! efter matchen var jag död. så jag åkte hem och mös med lill B och kolla robsinson och wallander.
idag:jag har luggit i soffan hela dagen. hahaha!

NU BÖRJAR MITT SERIÖSA BLOGGLIV IGEN! HÖRS SNART IGEN!!!!!

En vecka senare.

Blogg kanske inte är riktigt min grej, orkar typ inte vara aktiv. i min vardagssörja hinner man inte sitta och blogga för att uppdatera max 2 pers vad man gör om dagarna. men jag gör de för er!!!

Fredag: plugga ihjäl mig hela jävla dagen. vill helst inte prata om de!
Fredagkväll: jag och lisa var på bio igår, vi såg "män som hatar kvinnor", det var den vidrigaste filmen jag sett på riktigt länge. den var inte vara vidrig utan hemsk och läskig och vidrig och allt på samma gång. riktigt bra faktisk! lisa höll dock på att kissa ner sig, kanske inte var så jävla kaxig jag heller men! hehe! sen kom jerk och hämta oss, de va tur för annars skulle vi gått runt på stan och väntat i 40 min. vill bli 18 och få körkort, fatta friheten.

Lördag: jag kom nyss hem från erik. han ska iväg på någon jävla dansuppvisning så jag var tvungen och dra, fråga mig inte varför jag inet fick följa med, obro.. Nu sitter jag och väntar på att de ska bli kväll och melodifestivalen ska börja. tror jag kommer bli besviken, skulle inte förvåna mig om Uggla vann med sin jävla "snälla, snälla" fyfan vad kass.


Lördagkväll

Lisa kom till mig efter att hon firat med släkten,  vi käka pizza såg melodfestivalen och wallander. melodifestivalen sög :P så jävla dåligt. fattar fan inte hur dom tänker. eller vi blir de ju fan.. nej då blev jag sur. orkar inte jag plugga blää bläkjdyv

LISA 17ÅR

Idag fyller lisa 17år(nu efter 00:00),  vi har vart och firat henne ikväll med tacos, kladdkaka och förfest, blev tyvärr ingen vidare på party för allt krångla. tänk om alla bodde i forshaga, vad enkelt de skulle bli! så jag drog ist hem med tolvbussen. det var en rolig kväll med kul folk så de gjorde inte ett skit att vi inte drog vidare.

Ljuvlig
iskall
snygg
ansvarsfull

Lisa jag hoppas du läser dehär, and i love you, and i see you at wednesday.
have now a beutiful day vid your family and your presents!

p-piller

idag köpte jag p-piller för 200 jävla spänn, bara för att jag inte ska bli gravid?! värt! de borde man fan få gratis. eller killarna borde typ betala de, de är ju dom som sprutar ut skiten! jag menar, jag struntar ju i om han kommer i mig eller inte?! de blir ju bara jobbigare för mig om han gör de.. visst de kanske är roligare! men de är ju han som ställer till de. för om dom inet skulle göra de skulle dom kunna skita i kondomer, p-piller, stavar och allt fan vad de heter! tänk vad mycket billigare osv, men dock skulle man aldrig få barn och världen skulle utplånas!!!!!!!

skoldax!

Det känns som att jag inte varit i skolan på flera veckor, men nu när jag tänker efter så är de nästan 2 veckor sedan jag var där! jag drog ju till mora på torsdagen och nu är de tisdag! gött! men nu är de dax och jag är inte alls taggad, känns som att jag är så jävla efter i allt, men de hoppas jag inte att jag är! nu har jag skola 1 månad sen praktik 1 månad och lov en vecka och sen skola 1 månad, SEN SOMMARLOV! DÅ GÅR SÅ JÄVLA SNABBT NUUUUUU!

Igår spela jag 18 dm semifinal  vi förlorade med 4-3, dom gjorde mål när de var 30 sek kvar på hög klubba, bra dommare :s dom var helt sjuka, jag fick en klubba i huvet så jag nästan ramla ihop, sandra blev typ misshandlad och gud vet allt, men men man får väl inet skylla på dom!  men lite pissigt va de!
hehe träffa lisa igår också, "som inte var brun" jävla iddi, hon var typ svart!! hon hade köpt med ett jättefint armband till mig, jättesöt tjej asså, gud i röven!


VASALOPPET!!!!!


GO FUCKING DANIEL, SÅ JÄVLA NICE MAN!
UT MED NORSKARNA OCH LÅT SVERIGE VINNA
SITT JÄVLA LOPP! TYSKEN PÅ 3 PLATS, PASS DIG!


lördagkväll

lördag kväll mystes med annika i hennes nya lya, hon har flyttat till en egen lägenhet, en stor 2a. de va rånice :) vi käkade chips och några bollar med strössel och drack cola och kollade sjäölvklart på melodifestivalen. hehe jag tror norsken och svenskan vart litte besvikna, de satt bara där bak och skaka på huvet, nice life! agnes gick de däremot bra för, man jag gillade inte hennes låt så jävla mycket, men man kanske måste lyssna på den några gånger för att tycka om den. men agnes är ju agnes så de är ok :D piloternas låt var fan råbra, och lik någon annan, men skit i de! den var ju bra hehe!

RSS 2.0