stockholm

imorn klockan halv sju på kvällen åker jag till stockholm med min pappa och lillasyster! jä vi ska hälsa på storsyrran. vi funderar på att dra till någon ö och pressa hela dagen, dock tror jag att jag skulle gilla en dag på stan mer! vi får se vad de blirl i vilket fall hga jag hört att de är de sista dagarna som de blir fint nu, här i karlstad alltså! så jäävla drygt, fast jag ska ändå jobba så jag skiter i vilket väder de är. känns jävligt mycket bättre att jobba när de regnar eller är dåligt väder men de är klart att jag inet vill att de ska va de för de- ehhehe! osoft!

köss

en helg på sjön

Helgen var fin, i lördags jobbade jag och sedan ut på sjön en stund på kvällen! vi drog till en ö och grillade korv, hehe! i söndags drog jag, lisa och stina ut med lisas båt. vi pressa och badade hela dagen, vill gärna ha repris på de till helgen.

sweden

Kul match! synd att de berg missade straffen bara. hehe nej skoja, de va inte hans fel 8-)
heheh jo de va de, man får ju nästan skämmas, torsbygrabben!
di lär väl kanske vinna match på trdeje plats!
HEJA SVERIGE!
in i de sista



Michael Jackson

Mannen , myten, legenden!

Sina unga 50 år, jag har haft många onda tankar om den mannen men nu tycker jag bara synd om hans barn.

rip michael

Stina är ett barn!

Hittade några bilder från min och stinas dagistid. med tanke på att jag bara är ett år äldre än stina så kan man ju fundera på hur mycket man egentligen utvecklas mellan ålderna 3-4? stina ser ut som ett jävla barn med värsta frisyren och värsta lek kläderna. medans jag har värsta klänningen med snygg frisör (på den tiden).

Jag och stina har pratat igenom detta och har kommit fram till att det är en jävla tur att hon har växt upp!!!


Båttur!

Vi (jag och stena) tog oss en liten båttur på vänern med jerkan och jake! de var råmysig. jag hade köpt med kex från hemköp för 5 kronor och jerk hade popcorn och kaffe, och jake hade öl!
Målet med båtturen var att få fisk, vad händer?! jo vi fick en liten sketen fisk som inte ens märktes på kroken :) förutom detta var de super och super nice väder!


Vacker utsikt över karlstad!


Erik fiskar


stena och jag blåser iväg :)

Midsommar!

Midsommar igår hemma hos lisen med lite snygga tjejer.råååååmysigt!

            

RSS 2.0