NU BLIR JAG FRISÖR,RRR KOM IGEN ALL IN!!!!!

just nu önskar jag att jag var som min storasyster. JAG ORKAR INTE TA TAG I GREJER!!!! jag har alltid velat bli frisör, nu har jag bestämt mig för att jag ska bli de. jag vet exakt vilken skoola jag ska gå och vad jag ska göra innan dess. men jag orkar inte, för jag är en lte slappfis. skolan ligger i bromma, jag valde den för att den är csn skit, var tydligen bra (sa min syster). den är dock dyr. min förra plan var att tjäna ihop pengarna genom att jobba i norge, men sen säger min smarta syster "varför?" jaaa, för att slippa ta lån. MEN SARA FÖRFAN DE SPELAR VÄL INGEN ROLL OM DU TJÄNAR IHOP PENGARNA SOM FRISÖR ELLER I ETT SKITJOBB I NORGE, VÅGA TA ETT JÄVLA LÅN! herregud, att jag inte tänkt på de, hur som helst så måste jag ju tjäna ihop pengarna, de spelar ju ingen roll om jag gör de i en fiskbutik i norge och har pengarna eller betalar av ett lån genom att jobba som frisör. ibland vet jag inet vad jag skulle göra utan min syster... vad hjälper hon mig inte med? hon hjälper mig tänka, hon hjälpermig shoppa, hon hjälper mig med ALLLLLT!! önskar jag vore lika smart som henne.

så enligt mina beräkningar vänner så drar jag efter sommarn!!!! kisskisss


hejhej bloggen

fick just reda på attt issa är hemkommen från norge, vilket gör torsdag roligare och mysigare och roligare!!

var på ikeaa för att köpa mer vita korgar idag, drog med sjuka robert och verkligen skulle ha dom... vad händer????? dom är slut :) allihopa! inte ens en liten fanns de kvar. blev så jävla irreterad så jag hööll på att dö då faktisk. fick köpa vinglas ist, men de var inte lika kul!

vill ha helg, vill gå på maskerad men ändå inte. skulle va kul att gå ut i kul men jag känner verkligen inte för de. dels för att jag säkert kommer jobba i helgen fast de kommer säkert bara vara lördag så tar jag en tidig tid så är de ju lungt! men jag vet inte. jag är splittrad! kanske är de bra att ta de lungt också. men moments kommer jag inte undan med, never!! och nu när lilla pissa är hemma så kommer de bli askul!

nu ska jag se klart på barskolan sen felm!
kisss


familjen

nu har vi varit å handla massa mat med röbbas morsa på maxi, får knappt plats i frysen nu, eller de går verkligen inte in ngt mer nu. så jävla nice, löv mat!!! har kämpat in alla hans kläder i min älskade garderob som jag precis fick plats i själva :( fick göra om lite därinne men de blev bra! orkar bara inte om de blir stöktigt för då kommer jag aldrig orka städa upp så kommer de bli ett helvete till slut...



robert är LITE förskyld, smosan hjälper.



nu blir de one tree hill, säsong 1 avsnitt 1. och sänga

halloween

äntligen har jag bestämt vad jag ska vara på halloween

 

sambo

JAG SKA BLI EN SAMBO!!!!!!! ikväll går flyttlastet för robert hem till min lilla lya, de är inte stort men vi är ju nästan aldrig hemma iaf och han sover alltid hos mig.. enda skillnaden blir att han får betala hyra och ha sina kläder i min garderob. hur nu de ska få plats.... :( 1500 i månaden är inte mycket, och eftersom jag ska börja spara nu så skulle de bli så himl mkt att lägga ut 3000 på hyra varje månad!!!! MEN JIPPIE! nu finns de alltid ngn som kan göra mat och möta mig på kvällarna

VÄLKOMMEN!!!!!!


mitt stora handikapp

igår var vi på club moments, jag becca emma och felle. de va råbra. rebecca såg ut som en bajskorv, hon kom hem från egypten i förrgår typ, så jääävla brun. avis! hur som helst så kom robert och hämta mig inatt och vi åkte till faggan. helt vitt på marken var de, asmysigt. somna som en stock och sov till klockan 2 idag. när jag vaknat ser jag att jag fått ett samtal från coop klockan 1 som jag svarat på och pratat i  37 sekunder. jag fick panik och ringde upp, tänkte om jag sagt någonting eller tackat ja till en tid och inte drage dit, vore så sjukt pinsamt. när jag ringde upp fick jag förklara som de var att jag sovit och måste ha pratat i sömnen om jag sagt ngt. som tur var eller jag venne om de var tur heller, så hade jag bara svarat och inte sagt ngt. FYFAN VAD PINSAMT! nu kommer dom aldrig ringa igen.... måste börja ställa klockan å¨8 så får jag fan gå upp då! mister ju fan pengar på att sova :S fan vad jag svär men jag blir så arg på mig själv. ska iaf jobba imorn så blir väl bra.

just nu: jävligt trött

jag bara pratar och pratar. just nu vill jag till norge och jobba och tjäna pengar, för här tjänar man fan inga pengar! får jobba en dag i veckan typ. jävla mycket att spara på eller :S har lägenheten yill december ut så blir ju då isf. men då är de oslo som gälller isf :D fast då kommmer jag ju slösa lika mkt pengar som jag tjänar :S eller så stannar man här till sommarn, får världens roligaste sommarjobb någon stans. vad nu de skulle va... JAG ÄR SÅ FÖRVIRRAD I MITT HUVUD SÅ DE ÄR HELT SJUKT. men orkar inte ligga i sängen hel dagarna å de är tråkigt att träna. jävla bekymmer.


storstädning!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag har jag inte gjort ett jävla skit och jag blir lika besviken på mig själv varje kväll jag inser att jag inet gjort ett jävla skit. mamma kom å plinga som en idiot på dörren klockan 2, då sov jag fortfarande :( fast jag sagt till robert att han skulle väcka mig när han åkte (9) och jag lovat mig själv att ta tag i vardagen. de går fan inte att bara gå runt i pyjamas hela dagarna..... gick iaf till apoteket idag, och hem till emelie. sa farväl till henne, för imorn bitti drar hon tillbaka till turkiet och ingen är mer orolig än jag. de var iaf skönt att ha henne hemma i typ exakt 20 dagar. önskar henne all lycka, den lilla snärten! nu är de "sveriges skönaste familj" och jag har precis tvättat alla penslar och smink som vart så jävla lortigt och äckligt. en vettig grej jag gjort idag iaf :)


5 månader med min underbara ♥



firades med mc donalds och bio. vi såg "himlen är oskyldigt blå", den var råbra.. den blev ännu bättre när jag fick reda på att den var verklighetsbaserad. mysig kväll, love him

i torsdags

i torsdags hade vi girlnight för mina 19 fyllda år. mina norge tjejer kom hem, erika kom från stockholm och överraska, de va en SJUUUUKT bra kväll och jag var huuuur glad som helst. hände dock en liten incident med blixten. carro ville vara go och mata..... hällde i hela matburken..... kommer hem med felle dagen efter.... BLIXTEN ÄR MEDVETSLÖS.... slänger av oss ytterkläderna... tar blixten och snigeln i händerna och tar dom till säkerhet. vi passa på att göra storstädning, felicia lärde mig att man skulle koka stenarna :) så de blev gööör fint!!! hur som helst var de en asbra kväll som avslutades på club moments!!! TACK ALLA KÄRA!!!!!





 


mitt nya hem

har gjort om mitt hem till VITTTT! vitt och bara gulliga saker. har köpt massa vita träkorgar som jag har halsdukar och grejer i :) mkt ljusare och finare!!!!!!!!1






allas älskade blixten :)<3


presenter <3



kofta, klänning, pandora berlock. tomas saboo armband och berlock, ring, volume master, nikeskor + chip, solsidan, strumpbyxor, bh, handskar, ljusplopp. WIHOOOOOOOOOOOOOOOOO

smosi 19år

de är tyufft att fylla år! nu är jag iaf 19 år och känner mig så jävla mogen, fick allt de fina jag önskat mig plus lite till. hade en jättefin dag med min mamma och mina systrar, kunde inte bli bättre! så sällan jag umgås med dom nu :( har firat min födelsedag  med utgångar på ankan och moments men imorn är de stora kalaset med alla mina kära. kommer efterlängtade pärlor från norge och vi trogna som stannat och skött stan. vi ska börja här sen blir de MOMENTS!!!!!!!!!!!

ankan i lördags


RSS 2.0