Tirsdag (norska+danska)

Idag är de tirsdag=jobb 14-19, sen är jag ledig ändå till lördag, wonderful! funderar på att försöka byta min fredag nästa vecka för då är de fryksdalsdansen och jag orkar inte stressa dit. slutar 8 och de betyder att jag inet är där förän typ 10 :s börjar bli nervös över detta :( om jag inte kan byta med någon så kan jag bara åka dit lördagen, på ett sätt så skulle det vara bra för de är så jävla dyrt (250:- kvällen) men endå sååååå villl jaaaaaaagggggg !!!!!!!!!!!!!!1 åååååååååååååh

efter jobbet blire träning med lisa och kanske emmamus!
har luggigt på spikmattan i en halvtimme så nu mår jag finfint i rygg och själ.
 

hejdå

Lördagkväll

Nu har erik kommit och vi har hyrt film och gjort mat. filmen hette ngt med leksaksaffär, den var magisk iaf, ganska bra men jävligt kort :s nu ser vi på ondskan och käkar chips och dipp. erik råkade tacka ja till en omgång monopol med becca så nu jävlar blir de spela. jag ska dock vara bank för jag hatar monopol och allt vad sällskapspel heter..

har förövrigt pärlat ungeför 10 armband idag, hehe!  helt slut i fingertöppera

olycka

igår när jag skulle gå och lägga mig gick jag upp på sängen för att rätta till gardinen. och sen vet jag fan inte vad som hände men jag ramla i vilket fall ner handlöst och landa med huvudet på en glasskål typ. jag fick 4 glasbitar runt tinningen och har opererat hela natten men nu är jag fit for fight igen. skoja!!! jag drog faktiskt i huvudet i den men de gick bra, eller jag har en bula och jag kunde inte somna för jag hade så jävla ont i huvet. har även dretont i huvet idag, känns som de ska sprängas!

nu ska jag äta upp beccas pizzakanter (L)

msn messenger???????

är jag helt dum i huvet? ja, jag tror de. hur fan installerar man msn, sitter på tessas dator och har precis gjort en egen sida, men de finns inget msn. när jag installerar så kommer de aldrig fram liksom. inte ens när jag söker på de ??!:( vet inte vad jag ska ta mig till, dock är msn ganska ointressant nu för tiden.

imorn ska jag passa röttan medans morsgris ska ut och roa sig!! om jag har tur så kommer erik och underhåller oss. dessutom så upptäckte jag att jag faktiskt har 67 kronor kvar på mitt kort. mer än jag väntade mig faktiskt. hahah! såg ett nice armband på hm som jag kan slösa mina sista slantar på (H) såg dock ett ännu finare på gina men de kosta fan 100 spänn, kan dock vara vär ändå, jag får se!!


kofta

Favvokoftan. kan någon överraska mig med den imorn bitti? (L)
(erik, den ligger undanlagd på gina på bergvik, dom har öppet 10-18 imorn)



gina tricot <3

idag har jag varit på stan med emma, hon köpte presse till sin morsa och jag hittade alldeles för mycket saker som jag vill ha :( la undan 2 koftor från gina till imorn, fast jag inte har några pengar, haha! aja! jag vill bara känna att dom är mina över natten! sen hittade jag jättemycket fina smycken som kommer bli mina direkt efter jag fått min lön :)!!!!!!!

Ikväll skulle jag egentligen va med stina men vi sket i varandra och ska ses på söndag ist! ikväll blir de pizza och mys med familjen. ska bli så jävla skönt , min huvudvärk är borta efter att jag sovit 13 timmar inatt. så skönt! ledig helg (L)

trött som en mus

det känns som jag rent ut sagt ska svimma av trötthet. har inet sovit ordentligt på en vecka och bara tränat och jobbat. ska bli så jävla skönt att vara ledig i helgen, ska sova tills jag vet inte vad.
nu ska jag snart iväg igen och jobba. blev ingen träning idag för lisa har huvudvärk. like me! 14-20 idag, ganska soft tid, de går snabbt som fan! nej nu måste jag börja göra mig iordning, bussen går 11:07! weei.

Mina sommarprojekt:

1. mitt första projekt är mina kort! jag har köpt massa olika ramar, skitsnyggga ;) som jag ska sätta upp på väggen. kommer bli så nice med alla nya sommarbilder! jag ska även göra ett album "summer of 09" som ska innhålla ALLT! sen ska jag kunnna kolla tillbaka i de om 40 år och bara minnas allt!

2. sats! jag har fan köpt ett sats kort och köpt träningskläder för 1200, därför känner jag mig sjukt tvingad till att träna = bra! så nu tränar jag mot betch -10

3. få mycket tid för nöjen och friends! fast jag jobbar mycket vill jag kunna göra allt..

4. SPARA MINA PENGAR! om jag säger såhär, jag har hellre pengar under studenten än nu! så jag ber till gud att jag ska kunna knipa med utköpen...

jobb idag!

Idag ska jag jobba mellan 13-20:15, de ska bli såååååååååååååååå kul. skoja! nejmen jag är typ sjjälv på hela jävla coop så jävla jobbigt :(  kan inget när fölket frågar mig!

igår var de mys med stina, dagen började med ett ikea besök och en sväng på stan. när vi var på ikea började de självklart regna och åska, de lät som hela ikea skulle rasa. vi tog 56:an hem, den bussen hade varit på bomsta så gissa hur många som var på den :U vi stog längst fram vid rutan och svettades. när  vi kom hem och hade käkat kom stina på att hon passade mio (en katt). hennes syrras katt. jaha den hade hon inte vart hos sedan torsdag morgon. bra stina! så vi åkte dit och skulle leta efter den, den var ute alltså! plus att de hade åskat och de är en kattunge som knappt vet vart den bor :s vi hittade självklart inte katten, så vi knacka på hos grannen och fråga om han hade sett den, PINSAMT! han skulle iaf smsa om han såg honom. inget sms kom och vi fick dra tillbaka. OCH DÄR SITTER KATTFAN PÅ TRAPPEN :) stina fick nästan glädjetårar. hon hade tänkt i flera timmar hur hon på bästa sett skulleförklara för stina och jakob att mio var borta :| heheh! det gick bra iaf!!!!!!!!!
på stan shoppa vi trosor och jag hämta mitt sats kort så nu är de bara att börja träna! fett niiiiice! ska bara vänta på resten av laget så jag slipper träna själv!

RSS 2.0