091030

urinvägsinfektion,
Penicillin,
tidaholm imorn?
jävla typiskt mig

peace



091029

Hej mina barn! nu är jag hemma efter en tuff 2-dagars, vi på studentfest igår med malla och brudar, de va nice varevare, jävligt litet och så bara :s fattar inte varför dom valde att vara där av alla ställen i hela kd. vi blev trötta vid kvart i 2 och knalla hem till norre, där blev de firrepinnar och snabbisar, gjorde susen i maggen! när jag vakna upp imorse hade jag jävligt ont i mina urinvägar så jag nästan smågrina lite, men tuff som jag är så knalla jag iväg utan strumpor i klackskor till tandläkarn! fick med mig mina "gamla" tänder i keramik typ, hahaha! de va faktiskt  coolt. när tandis var klart var de 1½ timme kvar till bussen hem gick, jag såg ut som ett jävla äckel så jag valde att sitta på busstationen och vänta! när bussen kommer så ringer dom självklart från jobbet (L) JAG HADE INTE ÄTIT OCH HADE INGA PENGAR!  mamma kom med vofflor så de löste sig men jävlar vad hungrig jag var! de var 8 nya som gjorde kassakursen idag, 1 skulle jobba idag och SJÄLVKLART skulle jag lära upp henne! stod bakom henne 12-18 och bara glodde typ! kul? sen fick mamma köra mig till träningen direkt när jag sluta och nu har jag äntligen kommit hem! imorn väntar jobb 11-15 och kanske lite sats, kvällen blir mys för på lördag väntar tidaholm och sm! kösss


091025

Lördag: Spelade match mot billingsfors, vann med typ 8-4 eller ngt! kommer faktiskt inte ihåg. de var en riktigt dålig tråkig onödig match, för dom sög så jävla hårt attt de inte ens gick att spela! kunde fan lämnat över vinsten och drage bara, lättast så skulle de vart!
efter matchen hämta vi upp jenny, sen blev de göra iordning sig på 30 min och in till stan igen! hade planerat en vit helg med mycket mys men de sprack, orka inte  sitta hemma och muppa när man kan dra ut och leva livet! de vägde över en aning! så vi drog hem till lina och gjorde oss iordning lite till för hann inte riktigt allt hemmis. sen kom emma och beccis och de blev sundsta och såååååååååååååååååååå! de va en oplanerad men endå nice kväll! tackar vi för!

Söndag: vaknade upp och mådde susen! en heldag i Lysvik med småkussarna som fan är de sötaste jag vet! vi har plockat svamp och grillat korv i skogen! gick även över en sväng till bernt och frugan och hälsa på kalvarna också! fattar inte hur folk kan leva där, har inte haft tekning på mobilen en sekund under dagen och sett sammanlagt 5 pers typ. dom har inte ens en pizzeria inne i "centrum".

Imorgon blir det att betala lite av resan sen sola&sats med emmis och kanske beccis :)


gele naglar

finns det något finare?
nej!


091023

ojdå, tror jag glömde bort att jag hade en liten blogg att ta hand om! ja eftersom det var ett tag sen så finns de ju ganska mkt som har hänt mig. jag har fyllt år, bokat napa resa, jobbat lite, pluggat lite, haft streptocker och stafylokocker, allergiska utslag + andnöd, käkat så mkt tabletter så jag spytt. magpumpats, svinis, klamme osv.

nej men de är en nice höst, jag giller som fan! nu när jag är frisk ska jag ta tag i mitt jävla tränande och bli slim (önsketänkande). imorn väntar match och jag har precis tryckt en pizza för att vara extra tung mot sargen! tror dock vi möter något skogslag så de blir att slå sig igenom matchen. lördagen tänkte jag spendera med jenny eller någon annan mysig människa!

Min 18års dag som firades med babes!

RSS 2.0