begravning

nu ska jag på begravning, för farmor! de ska bli så himla hemskt, menmen.
sen är de jobb 15-22, kommer nog vara supertaggad för de då... nae!



en liten torsdag

idag är de en liten torsdag, igår tog jag helgen så jag kunde sova ut riktigt länge idag! snart bär de av till tågstation för att hämta therese :) länge sen hon var hemma nu, eller a, 3 veckor sen, haha! ska faktiskt ta mig tid att sola också så man slipper se ut som en lysmask hela livet. sen är de stress, jobb till 19 och träningen börjar 19.

hitta 2 videoklipp från min och emmas sommar 08




27/1

h3j pLutt1zzZ4r! idag efter skolan blev de mat, måste fan sluta med denhär jävla ätinga. käkade iaf på waynes med lisa och alex, frida och clara var med också men dom käka inte! de va mysigt, prata skit om alla och såå. blev lite shopping med, 2 skor från skopunkten. egentligen behöver jag nog inte 2 par skor men dom va fine! nu ligger jag i mitt nya nattlinne och myser, hela natta! för idag tog jag helgen, jipppppieeee tjohoooooooooooooo


Sandalett från Skopunkten.com







Skor från Skopunkten.com


brunheten

att vara brun och ha mellanbrunt hår och mörka ögon är nog fan de finaste jag vet. adriana lima är min gud. skulle kunna döda en hund för att se ut som henne, nu var jag hemsk men jag skulle faktiskt kunna göra de!
puss påna


herregud

känner att jag har så jävla stressigt liv, har inet sovit hemma sen förra veckan. inatt tänkte jag ta min första natt i min lilla goa säng med flora =) kom nyss till skolan, ska höra på något halv 1 så jag är ganska tidig. har dock ganska mycket att göra så de gör väl inet allt för mycket, har boken om mig som ska vara klar om typ 3 veckor och jag är så jävla seg så de är dax att typ vara klar med den nu för att slippa andnöd sista veckan.

hehe såg på ph igår, hur jävla sjukt var inet de då? cimon min lilla älskling fick lämna pga horjackie som inet kan lägga sina röster på rätt kotte. så jävla skönt nöär greta sa till  henne! fan längtar till nästa vecka asså. pontus lär ju snart chocka alla och bara göra något stört. för han har ju spelat ganska bra om han är bra liksom. ingen bryr sig ju om honom, sen kan han bara spela ut alla för han har smidigt planer i 1 månad.


måndagen

måndagen var en riktigt lös dag! åkte till skolan för tidigt, venne vad jag skulle göra där ens. så jag köpte lite halstabletter och drog jag på stan :) köpte 3 tröjor, ring, diadem, träningsbyxor, bh+trosor och nattlinne. kommer bild sen för alla barn som har intresse! efter dette käkade jag och emelie på waynes, smaskens. sen kände jag att de var läge att träna så jag och lisa drog till sats och kämpade i ungefär en timme :) drog även dit med becca på kvällningen och körde 2 pass och trampade 1 timme, och jag har inet tr'ningsvärk? så jävla besviken är jag, kan ju inet ha gjort ett skit rätt under passen! den sista timmen när vi stod på en såndär grej, kommer verkligen inet ihåg va de heter, a iaf! då såg vi på familjen annorlunda samtidigt, vi är inte störda! vi ville bara inte gå mitt i programet. okei? när vi gick från sats var vi ganska trötta därför blev de att köpa kyckling och lite sallad och bara myse till paradise. lycka var de ju när andreas kom tillbaka iaf! gullig han.


WOHOOOOO TJOHOOOOO WIEEEEE


Namn: Sara
Kallas för: blixten, kungen, kodo
Ålder: 19 snart
Stjärntecken: våg
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: 3 hål i ett öra, 1 i de andra och naveln
Tatueringar: nej, men snart slår jag till ;)
Längd: 1,67? ingenaning
Skostorlek: 38 typ
Hårfärg: blond
Fräknar:
Motto:
Kär? aldrig
Tycker du att du är attraktiv? mycket, alltid, mest
Dricker du? mycket olika saker
Röker du? nej, usch
Vilket schampo använder du? ett på l, venne vad de heter.
Vilken parfym använder du? lacoste och amor
Vad är du rädd för? mörker och mördare
Gillar du att tvätta? aldrig gjort
Gillar du berg- och dalbanor? mitt liv är en berg- och dalbana, gilla läget bara

Senaste…
Filmen du hyrde? hahah, de va i sommras. kommer verkligen inet ihåg vilken de va!
Filmen du köpte? oj, de minns jag ej
Låten du hörde? collide
Personen som ringde dig? pär
TV-program du såg? kollar köping nu
Person du tänkte på? pär nu bara för att jag ringde han senast, hehe
Sport: innebandy
Kläder: mjukis
Bil: våran, när jag övningskörde förut :|
Serie: how you met your mother

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? jadå
Varit i slagsmål? inget riktigt, haha
Träffat någon från internet IRL? haha, ja!

Antal…
Gånger du varit kär? 1
Gånger ditt hjärta brustit? 2 max
Hjärtan brustet på grund av dig? nej
Tjejer du kysst?: men gud, ofta jag räknat de
Gånger ditt namn varit med i tidningen? många

Senaste…
Boken du läste? hemsöborna
Personen du fick e-mail av? sara
Personen du fick sms av? robbi
Gången hela din familj åt middag tillsammans? beror väl på vilka man räknar med, men hela hela familjen va väl 4 år sen kanske
Saken du köpte? en glass igår
Brukar du svära mycket? a, då känner jag mig cool
När stiger du upp på morgonen? beror väl på när man börjar :)
Vad har du på dig? mjökis
Vad ska du göra ikväll? åka på äventyr
Vad är du allergisk mot? dalacin
Använder du hårspray? nej
Kan du stå på händer? klart
Vad dansar du till? partyskiva
Kan du sjunga? underbart
Spaghetti eller makaroner? makaroner
Land du vill besöka? cypern just nu




korvbullar

hahaha, fick en rejäl chock när mamma knalla in med en tallrik med korvbullar? dom är verkligen exakt lika stora som köttbullar men korvar. helt jävla crazy


övningskörning

omgomgomgomgomgomgomgomgmg, de va de äckligaste jag vart med om! hur fan ska man kunna trycka ner kopplingen, släppa gasen, växla, svänga, möta koppling och gas och sen åka utan att ngt går fel?! jag va kanske inte så asbra på dedär men mamma sa att de tog sig under timmen, jag venne jag! fick kanske 50 kärringstoppar och jag fattade aldrig att jag fått de. de va kaos!!

sönday morning

jag sitter i vardagsrummet och kollar på familjen annorlunda med mamma och min syrra på 10 år.

jag: får dom pengar för att vara med där?
mamma: säkert, eller andra saker.
rebecca: men då kan ju vi vara med
mamma: men vi har väl inget som är annorlunda
rebecca: jo?! sara...



gårdagen

igår spåra de. vet inet vad jag ska säga, vi kom dit, var där i typ 2 timmar max sen skulle alla gå? venne vad som hände, vi som va på taggen! men inga tårar för detta. jag och becc gick in  till stan, svinhalkit!!!!!!!! där blev de massa mat, sen tog vi sköttet hem till rebecca för efterfest med hela familjen :) asså de hände inte så mkt under kvällen men de va råkul iaf! inte skrattat så mkt på länge faktiskt, hehe! herre! nu sitter jag dessvärre på jobbet och har de helt otroligt tråkigt, jag är trött, har ont överallt, hungrig, vill bara ligga helt stilla i 2 timmar! skulle vara nice med en utgång idag igen, man kan aldrig få för mkt av de roliga! fast de blir de nog inte. jag funderar på att övningsköra hela dagen imorn, vad fan håller jag på med?! jag är 18 bast och kan ta körkort men gör de inte! pinsamt. men nu ska jag ta tag i detta och ha körkort innan påsklovet, WOHOOOOO TJOHOOOOO WIIIII WÖÖÖÖÖÖÖ! 


napa baby

ikväll/inatt/imorgon äre party med min napa baby (rebecca), ser fram emot detta! vi ska till ngt ställe vid glada ankan som johan och daniel har hyrt! jag venne alls vart de är men de blir säkert jättebra! min lilla fisa åkte till stockholm idag med, hoppas hon får de så himla himla bra. nu ska jag blåsa håret och kuta till jobbet! ha en bra partyfredag alla partybabys.


torsday

idag har jag som vanligt käkat på vero med lisa, sjukt gott! de är nog de enda vettiga som jag har gjort idag, annars har jag vart och kollat på curling, glott på idrottslektion och bara  strosat runt. fick ett shoppingrus förut, de blev 3 trosor, väska, kavaj? eller jag venne vad de är och ett par leggings med halkskydd. lika bra att göra av med alla pengar när man får nya efter helgen! imorn ska jag vara med pia på idrottslektioner hela dagen sen blir the party hela natten! puss

hejhejhejhejhej

nu har jag kommit hem efter en dag i skolan på vero på sats hos annika och inge mer :) nu ska jag kanske aknske aknske aknskedneknskd städa mittt rum! orkar inte riktigt pressen från alla mina jobbiga äckliga bloggläsare idag!  kösss på mig och allla mina goda godiskillar.

en liten bild på mig förut när jag och min pojkvän skulle äta mat, vet inte vem som tog kortet men ajaa.


fredrik my love

hejdå freddan! fick iaf e han 2 program, får väl nöja mig med de! vi har varanda på facebook så vi kan prata lite så när vi vill, de känns bra! imorn ska jag till skolan så jag kanske ska sova, kanske kanske! puss alla fula


jag är en lyxtjej

min lärare ringde nyss och sa att jag kan jobba hemma idag också! WTF, HUR KAN JAG HA DE SÅ BRA?! synd att jag hann och vakna för nu kan jag inte somna om. ska faktiskt försöka skirva minst 1 kapitel idag i boken om. nu ska jag försöka sova iaf, ha de så bra i skolan fuckers! MOHAHAHAHAH


just nu börjar mitt liv endast gå ut på att sova?


ändrade planer

har ju tjatat om att jag och lisa ska åka till napa och göra bartenderutbildning och jobba där hela sommarn. JÄVLIGT onödigt kom vi på nyss! varför slösa en hel sommar där om vi har jobb här hemma?! så vi drar dit 22 juli till 9 augusti och lever loppan ist för att plugga och svettas! kan vi åka på äventyr i sverige också, rånice. min sovdag börjar bli jävligt dryg, hehe!


sleepday

idag har jag sovit hela dagen, de behöver jag de! ruskigt pinsamt att de är så dåligt på tv på dagarna, stackars dom som typ är arbetslösa eller ngt. se på denhär skiten varje dag, fyyyyyfaaaaaan! ligger här och längtar till paradise :) de kommer bli så nice idag. jag vill även välkomna min nya bror in i mitt liv, christian person, 88, eskilstuna.

Här står han med alla mina favoriter! gu så gos


helg e kuel, wiiii tjohoooo wohoooo

fredag var jag och emelie hos pär och gosa lite, hans vän var på besök från stockholm så vi tog de lite lugnt. pär var inet sen på kannan, de är som de ska! sen kom becca, då var de bara ut och sladda och käka max. natten var lång med lite sömn, alltså jättepigg på lördagen när de var matchdax.

lördag
en började med BK, sen hem och tagga för match, spelade mot munkfors, dom r ganska bra. vi förlorade med 5-4 men de är väl skitsamma, man kan ju inte vinna jämt, höhö! sen vart de lagfest, käkade på score och så, sen åkte vi till pär för lite föris, efter de vart jag så jävla trött så jag åkte hem och somna på 2 min!

idag har jag jobbat hela dagen! drog till emelie 10 imorse och sov där till 12, lika bra. imorn ska jag sova hela dagen, sömn behöver man och de har jag inet fått mig. WIIIIIIIIIIII TJOHOOOOO WOHOOOOOO!  har inte sett nikan på hela helgen, tråkigt! nu blir de johan falk!

fucking torsdag

min första dag som idrottslärare, a den var nice! hela dagen, förutom när vi kom till en klass som inte kunde svenska! dom skrek och hoppas i 1½ timme, sköt bollar på varandra, gape som fan! sluta med blodbad i gjutarn, jag klara mig men de va värre med meijaso. min helg ser ganska aa okej ut iaf tror jag. imorn blir de pärrybroder sen sladda lite med becca hoppas jag, sladda in på driven om man har tur! lördag har vi match sen ska vi ut och äta med laget, blev score om jag inet minns fel! ska inte ut på lördagen, blir mys i fif ist med gosgos. ska passa rebecca också för mors ska ut. senaste 2 timmarna har jag vart otroligt sur och trött och så, så jag tar natten nu!

plugg med nikan

Idag har jag och nikan försökt oss på pluggandet, har väl gått skapligt för henne tror jag men jag har fått en del arga blickar på mig då jag tycker facebook är lite mer lockande. vi har hunnit käka munkar och så också :) nu ska jag snart åka på lite mys sen är de natta!


polisdrama inatt

inatt sov jag hos emma, till en början var de jättemysigt. men när klockan var typ halv 12 ser vi att grannens balkongdörr stått uppe i typ 8 timmar. de var kålsvart i lägenheten så vi började självklart att skrämma upp varandra att ngn skulle döda oss! när vi skulle gå ut och försöka kolla in i lägenheten så kom de en man, emma vet att de inte är han som bor där men endå gick han i lägenheten MEN STÄNGDE INTE BALKONGDÖRREN. jag menar om man går in i en lägenhet och balkongdörren står helt jävla öppen när de är typ -15 ute, då fan känner man de! så när johan (emmas pojkvän) kom hem ringde han sina föräldrar som båda är poliser. de tyckte att vi skulle ringa polisen så självklart gör vi barn de! polisen kommer, och i samma sekund som dom kommer så kommer den hemliga mannen och där står vi som 3 ugglor i fönstret och glor. de slutade med att poliserna följde med den hemliga mannen upp i lägenheten och var där ett tag. sen åkte dom hem, fyfan!

godmorgon mina vänner

måndag igen, hat som fan! i vilket fall som helst så ska jag iväg och jobba klockan 17-21, ångarar mig lika mkt varje gång jag säger ja till att jobba, haha! men de är så jävla skönt sen när lönen kommer så antar att jag får ta dom här timmarna på bästa sätt nu. imorn ska jag troligtvis tillbaka till H&M för lite praktik, känns väl sådär måste jag säga. så jävla jobbigt att göra sig iordning varje dag och vara trevlig en hel dag. förövrigt så åker theo till egypten imorn, är jag avis? ja de är jag! vill bara dra ett skött i panna på alla!

partylördag

igår var de partylördag, en spontan sådan. självklart var de emelie som var sugen, nöjes fick de bli! även fisen var på taggen så de va hela trean som va på sköttet. de var faktiskt kul! var även och shotta som en litta gnu hos pär före, lilla pärry! sen vart de efterfest hos emlan med massa mat och softisar. nu är de bara att längta till nästa helg. kul liv jag har, väntar på helgerna hela jävla tiden bara! jippie!!!!!!!!!! förövrigt så måste jag säga att jag är trött på denhär stan och att jag bara vill dra åt helvete! eller nej de vill jag inte, men jag orkar inte gå runt i -20 hela dagarna, så sjukt trött på kylan! ska flytta utomlands, ingen har väl dött av lite bränna....


lets dance

nu har mr.x åkt hem, så nu sitter jag ensam på min säng och funderar över vem som egentligen var bäst i lets dance. mitt hjärta säger elin kling bara för jag älskar henne! men de va nog hon svensson svensson bruden som var bäst iaf, och fulast i håret! toppen! lugn kväll vill säga, nu blir de sömn, ny dag imorn med mera arbete! köss på er! OCH KÖSS PÅ MATTIAS SOM ÄR DEN SNYGGASTE JAG SETT I HELA MITT LIV <3 LOVE


frissan

idag har jag vart hos frissisen. man blir alltid så jävla inspererad av allt som finns när man sitter där. precis breve mig satt de ett par och fixade naglarna och hon som gjorde naglarna var så jävla snygg. kände typ att jag satt och stirra som fan, till slut fick jag syn på ett hål som hon hade i örat rädd högt upp. jag har alltid tyckt att de är jävligt snyggt att bara ha en diamant där som inet syns så mkt ändå! så jag säger till min frisör att jag vill ta hål, sen fanns de ingen återvändo :) nu har jag så jävla ont så jag håller på att dö, smidigt gjort. ångrar de typ nu med den jävla smartan som jag har! när jag hade tagit de och hade som ondast kläcker hon: de kan göra ont ett tag, jag hade ont i ett år! okeej, kul år jag har framför mig...


varför?

varför är alla så jävla coola? måste man dra iväg de kaxigaste svaret i varje jävla fråga? måste vara den som kommer med den överlägsnaste kommentaren hela jävla tiden? så jävla töntigt, kom igen polers. 2010 nu, life is good! fan pinsamt bara när man inte kan bete sig, de är inte coolt, jag lovar dig, de är inte de! världen skrattar åt dig

fucking lisa

idag har jag haft en dag med fisen! vi började med lite lunsch på vero, satt längst ner i hörnet! mysigast där kände vi! lisa skulle käka pasta med grön sås och kyckling och fetaost. söt som jag är så våga jag inget annat än att ta samma! tänk om hennes skulle vara godare än min? vilken jävla förlust de skulle varit. under vår måltid kände jag att lisa pratade så jävla högt om så jävla sjuka saker, kände att den stackars gubben som satt bakom oss nästan vände sig om och spotta mig i bakhuvet ibland för han var så jävla trött på henne! sen när jag drog min "tack för maten rap" då reste han sig upp och gick! vi kände att de va lika bra för oss att också gå då så vi tog bussen till fif och käkade lite stuvisar och falisar, de va gott, sen tillbaka för träning! mys dag med min livskamrat



synd att lisa kom på att ta ett foto på vår mysiga lady och lufsen middag när vi ätit upp maten :)

gästis

tja ful
ville bara säga att detta är min nya pojke
/lisa


fly med mig

Någon som vill dra till maldiverna med mig? idag har jag inte rest mig upp ur sängen en enda gång mer än ett toabesök. måste ju vara fel på mig, jag orkar ingenting. mår illa när jag tänker på att gå ut genom dörren imorn för jag kommer rent ut sagt frysa ihjäl, kyla och jag går inte ihop. så vad är kul på vintern då? ingenting :) happy happy månader! på måndag börjar min praktik på H&M igen, fuckiiiiiiiii!!!


i min djupaste sömn

när jag vaknade idag fick jag en chock, de stod 3 sängar inne i mitt rum och saker överallt. jag trodde jag hade hamnat mitt i ikea, men icke. här jävlar drar vi igång projekt lika ofta som vi drar igång tvättmaskin. när jag klättrat mig ut ur mitt rum har mamma och rebecca målat om ett helt jävla rum :s I ROSA! jippie. alltså rebeccas rum så de var väl inet så otippat att de blev rosa iof :d hur som haver så tror jag att jag måste ligga kvar här tills de är klart ikväll för jag kommer inte ut. underbart

4/1

dagen började med en sminkning på make up store, helt jävla seriöst såg de ut som att jag belve slagen på båda ögonen och simmat i älven en timme! fyfan vad de var fult :D helt jävla crazy, skrattade i typ 3 timmar innan de värsta hade lagt sig, så jävla kul! sen bar de ut till edsvalla för mig och lisa för lite party! värdinna var sanna hansen denne kvällning. de va bra kvall, alla var goa!


sanni i sett bäste


kungshamn vs. stockholm skärgård

idag när jag suttit hemma en hel dag i soffan utan att rört mig har jag hunnit fundera på så sjukt mycket. tex vart jag ska bo när jag blir stor,kom fram till att kungshamn kanske vore nice, dock har dom typ inte en enda normal affär där :S stockholm skärgårgård ist? då är de ändå i stockholm. måste bara hitta mig en så sjukt rik man som kan leva upp till alla mina krav. någon villig? någon mer än Peter Fredén alltså som tjatar höl i örona på mig! ni som är intresserade, maila [email protected] första baben får en date med mig nästa helg! så snabba er nu.

där uppe i de vita huset ska jag bo, puss


lisse&nikan

ikväll har jag och lisa vart hos annika och ätit chokladfondue och myst med hemlisar. annika berättade om sin gyllene rottneros historia som jag bara älskar mer än allt annat! sen fick jag läsa en bok som hette "erotiska hemligheter" enligt mina vänner var det "fina" bilder i den men jag vill kalla dom sexiga. kan verkligen inte se något fint i dom, samma sak som att säga att ett barn är vackert när de precis blivit utpressat! efter detta blev de en lång vandring hem för mig och lisa till lundahöjd, som tur är hade mamma klätt på oss med de ena och de andra! tackar henne hör de!



NYÅÅÅR 09/10

nu kommer min nyår 09/10 efter några dagar när jag samlat krafter till att skriva! börjde kvällen hos lisa efter en hel dags jobbande på mitt coop. där blev de sjukt god mat och finslipning på maket. när vi kände oss med i matchen drog vi till figge som bara bor några minuter bort! där sög de :) de va så jävla mkt folk som jag aldrig sett i hela mitt liv, eller de sög inte men de var ju inet de roligaste stället jag vart på då om jag säger så! men i vilket fall så stannade vi där över 12 slaget för att få en fin stämning i laget. 5 över 12 beställde jag och annika taxi till kil, de tog 12 min sen var vi påväg. i kil var de helt okej, de va lagom mkt folk och man kunde röra sig utan att få en armbåge i fejan :) taxin från kil och hem var dessvärre seg, tog den 3½ timme att komma. klockan var halv 7 när vi kom hem och jag skulle upp 9 och jobba, var det någon ide att sova då? nej! så jag softa i några timmar!

HELT OKEJ NYÅR OCH JAG GILLAR MINA TJEJER OCH KILLAR SOM GJORDE
DEN SÅ BRA! NYTT ÅR MED NYA ÄVENTYR, KÄNNER PÅ MIG ATT DE KOMMER
BLI DEN BÄSTA SOMMAREN OCH ÅRET I VÄRLDSHISTORIAN! PUSS PÅ ER MINA GOS!


RSS 2.0