körslaget

final i körslaget ikväll,  jag är jätteförvånad att de är erik och hanna som är i final! jag hade förväntat mig att se typ nanne och Wells där.  men men mig gör de inge! hehe nu ska jag kolla..

 

röttner i sängen

jag får helt seriöst snart ett utbrott på att man inte kan ladda upp vissa bilder! ska de behöva bara så förbannat krångligt eller. blogghelvete..
jag tog nyss ett promme med mamma för att försöka rycka upp mig lite, men jag känner mig fortfarande som en säck potatis..

tessa ringde nyss och sa att dom hade rea på björnisar!  jag skulle få 6 par trosor för 400:- plus att hon skulle betala 200 av de, så 200:- för 6 par björnisar!!  inte mycket att säga nej till!! te herrarna var de lite värre, där var de bara ta 3 betala för 2, dock har hon 30% så jag skulle 4st för 250. eller jag fatta fan inte riktigt den, eller om de var 1 i varje i dom paketen?!  orka inte fråga mer heller för då skulle hon väl slå ihjäl mig..

fett drygt att inte ha några bilder på datorn! pappa raderade som sagt min sida på min gamla dator bara för att becca skulle få den nu (idiot). men martin sa att han kunde fixa så att alla bilder och allt kom tillbaka, måste dock vänta tills han har tid!

ny svensson väntar! martin är hemma från stockholm idag och kom nyss förbi med ett paket till becca från tessa.. en ny svensson, rebecca sken upp så jag trodde fan de låg 1 miljon i där! hehe, röttjävel!


HELENE 18ÅR

Idag fyller min hell 18 år, jävligt mycket grattis till henne!
jag är depp att jag inte kan dra och parta hos henne idag.
men de tar vi en annan gång :)
love hell!!

             

operation för kötteklumpen

Nu ligger min köttklump till kille på mora sjukhus, han ska operera bort blindtarmen ikväll nångång. tur att hans mamma han komma säger jag bara, annars skulle han ligga där ensam och övergiven! han var ganska nervös men jag var snäll mot han! så nu sitter jag här och väntar på att de ska bli nästa dag så jag får reda på hur de gått! jag vet ju att det inte är farligt alls att operera bort blindtarmen men de är endå en risk att sövas och allt. men jag vet att de kommer gå bra men man blir ju ändå nervis! ingen har någongång dött av blindtarmen, så varför skulle han bli den första. nu är jag töntig! hahah

stackars kille :(





hm, imorn ska jag kanske upp och se beccas match som börjar 9, så de kanske är dags att sova typ nu! imorn fyller även helene 18 år så om jag mår bättre ska jag och fira henne på kvällen! men som de känns nu så blir de nog inte så tyvärr! Har trots allt match på söndag som jag bör vila mig till! puss och kram ses på stan

Dagens kort:


Fredagskul

Idag slutade jag 13:00, de va nice! då gick jag och mina söta vänner på stan lite! typ 45min, men de va nice! jag köpte en söt grej till min man och eyeliner och mascara till mig! sen blev de inge mer.. orkar inte stan!

Ikväll blir de lugnt. jag har vaknat med igenvarade ögon nu i 2 dagar så jag tror jag kommer bli sjuk när som helst, och  skit ont i huvet har jag också! röttan ska på disco sen så då ska jag och mamma dra och köpa godis! blir jättemysigt till lets dance de (K)

 


min kille....

min kille är sjuk. 
Han har luggit hemma och grinat i 5 dagar
 snart för att han har så ont i magen!
jag tycker jätte synd om lille plutten!
i love you skruttenmutten!
/din sara


trött smo

idag har jag känt mig så jävla trött hela dagen! jag önskar jag bara kunde ta de lugnt i 4 dagar och få lite energi.... ont i huvet jag jag också! men nej, bussen till stan går 17:42 sen går bussen från stan till skoghall 18:33, träning står på schemat! känner mig så jävla otaggad! jag saknar stunderna i 9an och 1an då jag kom hem och la mig och sov varje dag efter skolan. dock kunde jag inte sova på kvälllen då men fyfan vad underbart de var!

imorn kommer studiebidraget och jag ska fixa bus till jerk!
+ behövliga saker till mig!




Specialidrott

dagen har spenderats med stingrin som har stukat foten och dragit ut ledbandet i knät. efter de var de dags för den fruktanvärda, tråkiga, sunkiga och svettiga specialidrotten. vi satt i 1½ timme och prata om skador vilket jag tycker är jävligt länge för att vara en onsdagkväll. vi hör på en gubbe som pratar i samma tonläge om hans livsupplevelser och vad vi ska göra bättre än han typ . menmen, rätt soft att ligga och sussa när de andra sitter med sin religon B, fuckers!

Jag är fortfarande sur för att det inte går att lägga upp vissa bilder?!

Have a nice night mates!


BELLMANS BÄSTA!



Bellman var med en finne och en lapp på en tur i svenska fjällvärlden. de kom till en fjällsjö, där de fann en roddbåt som du kunde ta sig över i. det var bara ett problem. båten kunde bara ta en person i taget.hur skulle man nu göra?jo, bellman, som har en lösning på de flesta problemen, satte finnen på näsan och lappen på byxan och så rodde han över fjällsjön.

tråkigt

de är så jävla töligt när de inte går att lägga upp bilder, jag blir arg då ! hitta iaf ett par assnygga skor idag som jag måste ha och 3 t-shirtar som är guld!!!!!!!!!!!!!!!!!

puss love smisk nyp


bästa camen



heheh satt med min färg i håret och just då blev allt jätteroligt! har jag världens roligaste dator eller?:D asså ja jag dog när jag såg att de fanns sån här rolig cam :D:D hahaha jag kommer ha så kul , hahahahahha aajäääääää!!!!


veckan börjar skit

Inatt har jag inet sovit många timmar, och när jag väl fått ´mig lite sömn har jag drömt att folk dödar mig. kul början på veckan! inte nog med de så var ju min gamla dator sönder! och nu när pappa kom tillbaka med den har han tagit bort min sida? med alla min kort, skolarbete ALLLT! ibland fattar jag inet vad folk tänker med. så den som säger något olägligt till mig idag kan jag vrida nacken av.

Ska försöka hinna med att slinga håret idag så kanske jag mår bättre :(

söndagkväll

herrarna förlora i handbolls vm ikväll, nu finns de inte en chans i världen att dom går vidare! jävligt synd för de är faktiskt mysigt när de är vm osv. det skapas liksom en stämning i sverige! förutom i dom töliga sporterna(bandy).  hehe

Nu sitter jag och väntar på att någon film ska börja, har precis spelat buzz med röttan så nu har hon något att leva på några dagar framöver, hehe! skoja!

Imorn är de v.5 och veckor går i stormsteg, jättekul för snart är de vår! jättehärligt!
hehe töligt bögigt inlägg¨

sara♥erik
i miss him
verry mutch
today.
i will have
him in my bed
now...
naked! kiss

käre bloggen

idag är det en typisk söndag. Jag sitter nu och pluggar på mitt samhällsprov som jag ska ha på tisdag. de handlar om riksdag och regering, fett töligt! känns så jävla onödigt att sittta och plugga på de när man vet att man inte bryr sig ett piss! Min plan är att lära mig allt idag så slipper jag plugga imorn, det är alltid skönast att softa dagen före prov.
 
hehe har lite underhållning utanför mitt fönster. mina grannar är gycklare så dom håller på att spruta eld och snurra på pinnar och gud vet allt. lagom pinsamt när dom upptäcker mig i fönstret bara, hehe!

tack och lov har jag sällskap av röttan och mysteriet på greveholm.

myslördag

har precis gjort mig fräch igen efter en galen match mot grums. vi vann!
Nu ska jag snart iväg till malin för att träffa de gamla gänget med pizza och mys! jullis är hemma från götet så de ska bli skönt att träffa henne också! Blir mina nya lövbräls, snygga fötter :s.. fölråt!
SAKNAR MIN KILLE, BLÄÄ! HEJDÅ
har inget att skriva om, känner mig fett tölig,
men livet är fan lite halvtrist just nu! händer inte ett skit!


blondinbella

tyvärr har du ingen känsla för dans och du såg ut som du skulle ramla och slå ihjäl dig vilken sekund som helst! hej då bellmus!


ny dator



FETT LOVE PÅ DEN! DRETLÄCKER!

utan dator

hahahhaha, de är helt sjukt. jag har inte haft dator sen i söndags, jag har vart helt okontkatbar från omvärlden. de är värre än vad man tror, nu är jag mest glad för att jag fått ny dator, dretsnygg! ikväll blir de lets dance.

VÅREN/SOMMARN 09

KOOOOOOOOM NU! JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR! SKA BLI SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖÖÖÖÖÖÖNT!


lite sommarfavoriter från gina och hm, löv it

lördag+match+trött+handboll+plugg

idag spela vi match mot gs, de va typ krig. jag venne vad jag ska säga men jag tyckte de va galet, ingen rolig match att spela. vi försökte spela fint först men sen när dom kör som fan får man ju hänga på! orka stå och ta smällarna. nej men jag är lite på ett konstigt humör. ont i huvet som fan och ska försöka plugga! handboll om 20 min de ska faktikst bli nice att koppla av och kolla på de. HAHAHA nu kom jag och tänka på stina, hon ville ju verkligen se den här matchen men nu är hon i gbg, stackars tjej!

lets dance

fredag med lets dance igen, kul! jag hejar på blondinbella, inte för att hon är bra men hon är rolig att titta på. plus att hon är fett snygg. kolla bara bilden :|


så sant!

dröm om morgondagen
minns gårdagen
lev idag

kära horblogg

jag tror helt seriöst att jag har vatten i knät, precis såhär kändes de när jag fick de förra säsongen. de gör fett ont när jag böjer de, men jag kan gå ner för trappor hur bra som helst! jävla oflyt när de är gs till helgen.. helt sjukt, de bara kom när jag vart ute och gått. men jag vet ju inte, kan ju bara vara en skön "dagsont".

på tal om förra säsongen; slingat hår och lite brun.


Lite negg

nu sitter jag i skolan och fick nyss besked om att jag inte kan klippa mig idag, så jävla töligt. mitt hår går snart av, så jävla fult, lite sur är jag! inte nog med de! igår fick jag reda på att jag inte kan åka till Erik sista helgen i Januari som jag hade tänkt mig. han ska åka till uppsala och spela match på lördag, och då åker dom på fredag för att dom inte vill ha en bussresa i benen? va liksom... sen kommer de andra laget och ska spela på söndag så dom ska se på dom. nu får jag inte träffa honom förän på sportlovet, kul fucking liv!


filmgalen

Jag har kommit in i en fas då jag bara ser på film och softar, det låter fruktansvärt tråkigt men de är faktiskt skönt. efter att ha sett mysteriet på greveholm, svensson svensson och playa de sol 10000000 gånger känner jag att jag borde "gå vidare" och kanske se någon nyare och roligare film. så på min biolista står Bröllopsduellen högst upp. trailern är jävligt bra så nu jävlar är de biodax.


Mysteriet på Greveholm

Låt mig få slå ett slag för "Mysteriet på Greveholm".  Hur bra är de inte då? Det är ju lätt den bästa julkalendern som någonsin sänts på SVT. Allt är så jävla väl gjort och dom pratar så gött,jag bara njuter när jag kollar.




Mardrömmar

jag har aldrig drömt så mycket hemskt i hela mitt liv. inatt drömde jag att jag sköt någons pappa, och igår drömde jag att jag döda min pojkvän. dessutom vaknar jag minst 4 ggr per natt och måste dricka vatten? längtar tills fullmånen drar. Det är konstigt dedär med fullmåne, endel sover skitdåligt av de och en del sover bättre än någonsin. ett bra exempel är min mamma, när annika  åkte hem i fredags låg min mamma och sov i rummet breve mig som är vid hallen. Mamma vaknar JÄMT när jag går på toa eller sätter på tvn eller vad som helst, men nu när vi stod utanför hennes dörr och pratade och annika var på toa och jag gick runt och hon vakna inte?! vafan liksom, jag trodde hon var död.. hon har sovit asdjupt i flera dagar medans jag inte har sovit någonting.
Den enda gång de är fint med fullmåne är på sommaren, så jävla nice när den lyser upp allt mitt inatten.


Internetfan

Igår när jag kom hem från matchen (som jag inte vill prata om) hade jag förlorat mitt internet, igen! glocalnet kan ta sig i arslet.. men men mamma fixa och nu är allt frid och fröjd!

söndag=kul?

Söndag är den värsta dagen på hela veckan. Främst förr att det inte finns ett skit att göra och för att den går så snabbt.
Denna söndag har jag något att göra, jag ska spela match mot Hagfors (serieledarna). Sist vi spela mot dom blev det oavgjort, men nu vette fan om vi inte tar dom. de återstår att se!
see you later alligator,
after while, crocodile.

nya armband

mina nygjorda armband!

passa röttan

tja alla fans! måste säga att dehär känns lite b, för de första så kommer jag inte ta en blogg seriöst och vem fan vill läsa om mitt liv.. Jag får göra de bästa av situationen och uppdatera stina, de är nämligen hon som peppar mig till dehär! så varsegod stina, här har du mitt första blogginlägg:
Idag har jag äran att passa min lillasyster, hon är 10år och därför inte så rolig.Klockan 10 i morsegjorde vi ett schema för dagen men de har vi redan misskött. halv 1 gick vi ut och gick, meningen var att vi skulle gå ner till bonden och kolla på hästarna och kanininerna men de slutade med att jag lurade med henne enda till systembolaget. nu ligger hon helt utslagen i soffan och har inte sagt ett ord på 2 timmar. hehe! köss 

Hon har blivit utsatt förr, hehe
!


RSS 2.0