regn???????????:(((((((((((((((((((((((((

Idag är det en regning äcklig ful vidrig onsdag, hatar onsdagar för de är mitt i veckan. då är jag hellre i slutet eller början. i dette äckliga fanväder har jag shoppat lite klännings. himla vackra! den högra ska jag ha på lördag, tro de eller ej men då ska jag bege mig till kil för min andra partynight där! måste han sola imorn så jag inte ser ut som en jävla lysmask på dansgolvet, vore coolt men tror jag sparar den.

LÄNGTAR TILL 5 MIN!!!!!!!!! ANNA ANKA, NUUUU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))


tired..

idag är jag dödstrött, tog därför ledigt och ligger right now i sängen och väntar på att ngt ska hända. klockan är fan bara 11, jag har hela dagen framför mig! de ringde från coop och fråga om jag ville vara på bygg i sommar, jag sa ja :| så nu ska jag vara med alla babes på bygg hela sommarn. omg säger jag bara! venne vad som är bäst egentligen, men ville jag vara på bygg skulle jag få schema med en gång och de kändes faktiskt väldigt värt :) idag ska jag ut och gå jättelångt och kanske sola lite. kisskiss

igår kom röbert hit, de va bra. puss och kram
min nya pojkvän, hihi




tandis

är hos niki med stina, har nyss vart hos tandis. fick reda på att min visdomstand är sne. kul att man får reda på de när man bara har fram till årskiftet på sig. sen är bara att casha ut 10 000 näe man ska gå till tandis.


fan så aktiv

wiiiiii, har skrvit en essä i en timme om barnarbete. all in, wiiiiiiiiiiie! så nu ska jag lämna in de så har jag sovmorgon 2 dagar denhär veckan! ös. annars mår jag kanoners. lite trött, har spenderat helgen med emma. en tuff helg har de vart. många tidiga mörner. i veckan ska jag börja träna, ös! nu kör jag. sa så förra veckan med men jag tycker att de är så töligt:(

önskar att någon kunde ladda hem hemsöborna åt mig :(


godnatt alla änglar och demoner
heheheh
ses imorn
puss
kiss
mus


studentklänning

de är dehär man har att välja på k'nns de, så jävla svååååååååååååååååårt. fuck studden
hitta iaf ett par rosa dojjer idag som jag tror jag ska ha, chipppie

     

   


  


 

happyday

idag äre en happyday, vädret  suger men livet är underbart. right?
imorse var jag iväg och gjorde om mina naglar, hade bara fransk manikyr förut men nu har jag glitter på topparna, fast fortfarande fransk. asnice, glittrer så fräckt!




 sitter hos lövet, hon vill träna men jag "råka" glömma mina träningsgrejer i skåpet :)

happyday friends

¨SÅ JÄÄVLA SNYGGG

vakna av att lisa ringde och väckte mig................ hon var hos magnus och behövde någonstans att va när han drog på samling, snäll som jag är så bjöd jag in. nu har vi suttit i soffan med mamma och rebecca sen 12 typ, sagt max 10 ord till varandra! så jävla trött är jag. herre gösen! idag ska jag bara äta, sen sova på  nytt! happy söndag fölk

ikväll kommer röni och gör min söndagkväll snäppet roligare än vad den annars skulle vara, de giller jag. förövring så är de snöstorm ute, jag som skulle ut på powerwalk. i veckan ska de bli en jävligt värd vecka, jag ska träna, plugga och med gött samvete gå ut på torsdag! sen ska jag ta de lungt helgen igen (tror jag). ska sola i veckan också, hatar att vara blek. sen kommer lönen på torsdag, de ska fan gå till napa de. inte en enda shopping afton ska jag ha! NUUUU KÖR JAG, ALLLLL IN!



FYFAN VAD JAG ÄLSKAR GYNNING, SÅ JÄVLA VACKER!








var ute i onsdags, jag blev rånad av en taxichaffis men har fått tillbaka grejerna så skit samma, nu vet jag att jag aldrig ska åka taxi själv.... bilder från kvällen kommmmmer häääääääääär:


födelsedagsbarnis ikis <3


brudar brudar brudar, alla gillar brudar


ikis presse från oss:) hon blev så glad så hon börja grina



MÅNDAGS MYSSE

åker snart till nickiemisie och myser som en toking, vi ska se hollywoodfruar och ta en promenix till ica och hämta ut mitt nya skal. så jävla nice, de har legat och vänta på mig där i flera dagar nu, min nya bestiz! sen blir de sleepover hos nickan, skeda osv.


den ultimata skoldagen

idag har jag haft min livs jävla dag på handel/eken. började med hur soft lektion sem helst i 3 timmar, jag hann se bella & tyras show och 6 avsnitt av Glamourama. maten idag var helt okej, sen hände de..... emelie skulle köpa vatten i kaffemaskinen,men vi fick inte i kronan. till slut hade vi provat alla kronor jag mackan och jocke hade. ingen gick i! sen börjar jag trycka på lite knapar och då kommer de fram "en kopp kvar" på skärmen så jag trycker och får ett glad vatten. när de är klart står de fortafarande 1 glas kvar? wtf vi höll på hur länge som helst. bjöd hela eken. skönaste jag gjort under 3 år på eken!



länge leve singellivet

im back. nu ska vi slå ett slag för singellivet mina vänner! nu är ju frågan vad man helst väljer: 1. singel 2.ett ostadigt förhållande 3. ett seriöst jävla förhållande????? jag skulle välja 3. seriöst jävla förhållande, de är ju de bästa som finns,de är ju faktiskt de alla strävar efter. på min andra plats kommer de älskade singellivet. singellivet vill man leva en period i livet då man kan leva ut allt man missat under sitt seriösa jävla förhållande, sen suger de! just nu är de länge leve singellivet för min del, så får de bli.

R.I.P blue moon


säfsen?

efter att ha vart borta tills idag hade familjen smidigt planer. säfsen imorn, en hel dag, med snö. jag hatar att åka skidor så jag gjorde klart för dom jävligt snabbt att om jag ska med så ska jag fan inte åka. får se hur magen mår imorn, mår magen bra så mår människan bra! kisskiss


gilla helg

herrejävlar, hade glömt att jag hade en blogg att ta hand om,gulle gulle bloggen!

i fredags var vi på partay i grums, i ett jävla snö oväder och griniga gubbar kom vi gram ca:22.00. kvällen gick jävligt snabbt och helt plötsligt ringde lisa och sa att att jag var tvungen att vakna. vi skulle ju till mariestad på lördagen och jag var fan helt säker på att jag hade ställt klockan, forfarande rund om fötterna kutar jag ner mot bussen som jag inte ens vet vart den är. när jag inser att jag missar den samlar jag mod och ringer till lisa. våran räddning blev mangan som fick åka och häämta mig i grums, stackars pojk! med några minuters marginal hann vi till bussen mot mariestad.

i mariestad är alla goa och glada, när vi kom fram gick vi direkt till sandra, då blev de ner på "stan" för fika och skitsnack. dagen gick fort som fan och rätt som de va vare natta. vi gjorde iordning oss och drog till fia för förfest. efter några timmar där gick vi alla till björnes där FRONDA skulle spela. efter ungefär  min på björnes möter jag peter freden??????????? jag fick en lätt hjärtklappning, jag trodde inte mina ögon. min livs jävla kärlek, de var ett skämt! efter några timmar på björnes ser jag peter inte så långt ifrån mig. just då står jag breve någon random kille som lisa känner. jag venne om lisa gjorde de för att vara sn'll eller jävlas men hon säger till denna random kille att jag avgudar peter. i samma ögonblick vinkar peter dit random killen eftersom dom tydligen kände varandra. av n¨ågon anledning rycker random killen med mig till peter och presenterar mig, efter handskaket sticker jg fort som fan tillbaka till lisa och rent ut sagt DÖR.... jag måste ha sett så jävla otroligt töntig ut s d är helt jävla sjukt. fan förlåt peter, ge mig en ny chans..

annars var helgen i mariestad underbar, ser fram emot att se på staden har att erbjuda till sommarn. ser potential i byn. bilder från helgen tror jag kommer :D

RSS 2.0