091025

Lördag: Spelade match mot billingsfors, vann med typ 8-4 eller ngt! kommer faktiskt inte ihåg. de var en riktigt dålig tråkig onödig match, för dom sög så jävla hårt attt de inte ens gick att spela! kunde fan lämnat över vinsten och drage bara, lättast så skulle de vart!
efter matchen hämta vi upp jenny, sen blev de göra iordning sig på 30 min och in till stan igen! hade planerat en vit helg med mycket mys men de sprack, orka inte  sitta hemma och muppa när man kan dra ut och leva livet! de vägde över en aning! så vi drog hem till lina och gjorde oss iordning lite till för hann inte riktigt allt hemmis. sen kom emma och beccis och de blev sundsta och såååååååååååååååååååå! de va en oplanerad men endå nice kväll! tackar vi för!

Söndag: vaknade upp och mådde susen! en heldag i Lysvik med småkussarna som fan är de sötaste jag vet! vi har plockat svamp och grillat korv i skogen! gick även över en sväng till bernt och frugan och hälsa på kalvarna också! fattar inte hur folk kan leva där, har inte haft tekning på mobilen en sekund under dagen och sett sammanlagt 5 pers typ. dom har inte ens en pizzeria inne i "centrum".

Imorgon blir det att betala lite av resan sen sola&sats med emmis och kanske beccis :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0